۰
تنها 10 روز مهلت برای بررسی نظرات پیشنهادی دولت

طرح صیانت به مرکز پژوهش‌ها ارجاع شد

تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۲۶
طرح صیانت به مرکز پژوهش‌ها ارجاع شد
طرح صیانت به مرکز پژوهش‌ها ارجاع شد

آی‌تی‌من-  دهمین نشست کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی روز سه شنبه، 9 آذرماه) با حضور معاون قوانین مجلس، کارشناسان و نمایندگانی از مرکز پژوهش‌های مجلس،  وزارت ارتباطات، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، اتاق بازرگانی و مرکز ملی فضای مجازی و برگزار شد.

رضا تقی پورانوری رییس کمیسیون مشترک فضای مجازی در ابتدای این نشست گفت: در جلسه امروز مسوولانی از وزارت ارتباطات و مرکزی ملی فضای مجازی حضور دارند و در جلسه قبل مقرر شد امروز در مورد نحوه ادامه رسیدگی به طرح با توجه به نامه وزیر ارتباطات رای استمزاجی بر روی دو پیشنهاد مطرح شده انجام شود تا بتوان در مورد ارجاع طرح به مرکز پژوهش‌ها تصمیم‌گیری کنیم.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی‌ادامه داد: اینکه نظرات مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات در طرح با موافقت نمایندگان اعمال شود، گام مثبت و خوبی است و خوشبختانه این توافق وجود دارد.

محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه و مه ولات و زاوه در مجلس در ادامه گفت: رهبر معظم انقلاب تأکید دارند که مباحث مهم باید به صورت لایحه به مجلس ارایه شود و بهتر بود دولت‌های دوازدهم و سیزدهم در مورد فضای مجازی لایحه ارایه می‌کرد البته مجلس با اقدام مناسب منتظر دولت نماند و طرح مدنظر را تدوین کرد. وی ادامه داد: در حال حاضر که پیشنهاداتی توسط وزارت ارتباطات برای اعمال در طرح ارایه شده می‌طلبد برای این نظرات و پیشنهادات ارزش قائل شویم و آنها را در طرح تلفیق کنیم؛ جامع‌ترین جایی که می‌خواهد مسند این کار باشد مرکز پژوهش‌ها است البته مرکز ملی فضای مجازی هم می‌تواند باشد.

علی یزدی خواه در ادامه افزود: در نخستین نشست مجازی نمایندگان مجلس یازدهم با رهبر معظم انقلاب، ایشان بر ضرورت توجه به موضوع جمعیت، معیشت، عدالت اجتماعی، و تنقیح قوانین تأکید کردند، همچنین تأکید داشتند که مجلس باید قوانینی را برای فضای مجازی در کوتاه و میان مدت تهیه کند، باید به این مهم توجه داشته باشیم. بهزاد پورسید معاون قوانین مجلس در این نشست یادآور شد: آیین‌نامه داخلی مجلس برای روش و نحوه گردش کار کمیسیون و نوع رسیدگی‌ها و ارجاع طرح و لوایح به مرکز پژوهش‌ها ظرفیتی را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر که پیشنهادات مشخص است و نظرات دولت ارایه شده می‌توان متنی را که قرار است کلیاتش رأ‌ی‌گیری شود را ارتقاد داد و ایرادات آن را به حداقل ممکن رساند همچنین از ظرفیت داخلی آیین‌نامه می‌توان استفاده کرد ضمن اینکه زمان بندی و نوع کار هم در اختیار خود کمیسیون قرار دارد البته ارجاع طرح هم می‌تواند مشروط باشد و کمیسیون، رییس کارگروه را تعیین کرده و زمان‌بندی هم دست اعضای کمیسیون است.

به گزارش خانه ملت، پس از بحث و گفت‌وگوهای صورت گرفته میان اعضای کمیسیون در نهایت طرح با رای اکثریت اعضای کمیسیون به مرکز پژوهش‌ها ارجاع شد تا (با انتخاب هیأت رییسه کمیسیون) رییس کارگروه انتخاب و با بهره‌گیری از امکانات مرکز پژوهش‌ها طی مدت حداکثر10 روز بررسی و نتیجه به کمیسیون ارایه شود.
 
مرجع : خانه ملت
کد مطلب : ۲۷۷۶۸۹
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما