۰

نامه به دفتر رهبری و رییس قوه قضاییه، آخرین تیر در ترکش شرکت‌های وس

تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۴۳
نامه شرکت های وس به دفتر رهبری
نامه شرکت های وس به دفتر رهبری

آی‌تی‌من- دو هفته پیش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توییتی اعلام کرد که در صورت ادامه سواستفاده از بستر خدمات ارزش افزوده، حکم به تعطیلی کلیه این سرویس‌ها خواهد داد. از آن زمان تاکنون حملات مختلفی به وزیر ارتباطات شده و او نیز اعلام کرده دربرابر این فشارها کوتاه نیامده و برای پایان وس مصمم‌تر شده است.

با این حال رییس سازمان تنظیم مقررات هفته پیش اعلام کرد که در حال بررسی فنی امکان جلوگیری سواستفاده از بستر وس بدون تعطیلی سرویس‌ها هستند. با این حال او مدعی شد 90 درصد این حوزه بستر سو استفاده است.

اکنون به نظر می‌رسد شرکت‌های وس دست به دامن قوه قضاییه و دفتر رهبری برای حفظ کسب  و کار خود شده‌اند. 75 شرکت فعال این حوزه در نامه‌ای به رییس قوه قضاییه و دفتر رهبری نسبت به هجمه به این گروه از شرکت‌ها اعتراض کرده‌ و کمک خواسته‌اند. نامه‌ای که به نظر می‌رسد آخرین تیر در ترکش برای جلوگیری از پایان وس باشد.

متن کامل این گزارش منتشر نشده اما براساس خلاصه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی و برخی سایت‌ها از جمله افکار نیوز، الف و تسنیم منتشر شده است، تامین درآمد حاصل از ارائه خدمات ارزش افزوده از سال 90 تاکنون بیش از 13 هزار میلیارد تومان بوده که سهم اپراتورها از این درآمد به حدود 4 هزار میلیارد تومان و سهم دولت با در نظر گرفتن درآمدهای غیرمستقیم شرکت‌ها، بیش از 4 هزار میلیارد تومان بوده است.

پرداخت بیش از 100 میلیارد تومان توسط شرکت‌ها بابت نظارت محتوایی خدمات به سازمان تبلیغات اسلامی، اختصاص بیش از 150 میلیارد تومان توسط شرکت‌های تولید کننده محتوا به منظور تولید برنامه‌های تلویزیونی پربیننده و فاخر تنها در سال 97، کمک به تیم‌های پرطرفدار فوتبال از طریق خدمات ارزش افزوده، کمک بیش از 300 میلیارد تومانی توسط ایرانسل و همراه اول به ورزش کشور، استفاده از پرداخت اپراتوری برای تامین مالی جمعی برای توسعه خدمات عام‌المنفعه و مسئولیت اجتماعی که تنها در سال 97 بیش از 10 میلیارد تومان کمک مردمی را از مشارکت با کمیته امداد امام خمینی، مشارکت در ترویج فرهنگ اهدای عضو با همکاری انجمن اهدای عضو ایرانیان، کمک به بازسازی و نوسازی مدارس و مشارکت در بازسازی عتبات عالیات جمع‌آوری کرده است، کمک به توسعه حداقل 40 پلتفرم ملی تولید، مدیریت و ارائه خدمات دیجیتال موبایل از جمله دستاوردهای صنعت خدمات ارزش افزوده است که گزارش مذکور به آن‌ها اشاره داشته است.

در ادامه این گزارش بیکاری حداقل 30 هزار نفر شاغل مستقیم و غیرمستقیم این صنعت، کاهش 30 درصدی درآمد فعالان تبلیغات آنلاین، رکود در صنعت تولید محتوا، تولید اپلیکیشن و توسعه پلتفرم‌های توزیع و ارائه محتوا، رکود در صنعت تبلیغات دیجیتال به دلیل وابستگی بخش اعظم درآمد به این صنعت و افزایش یکه‌تازی روش‌های کلاهبرداری نظیر فیشینگ و کسب و کارهای نامشروع و سایت‌های شرطبندی از جمله پیامدهای آسیب به صنعت خدمات ارزش افزوده برشمرده شده است.

این گزارش می‌افزاید از نظر شاخص رضایت مشتری، این صنعت با کاهش تعداد شکایت‌های ورودی به میزان یک دهم در دو سال اخیر و افزایش 10 درصدی شاخص رضایت مشترکین در یک سال و برابری با استانداردهای جهانی صنعت، همراه بوده است.

در پایان این گزارش پیشنهاد شده به جای اعمال فشار غیرحرفه‌ای به این صنعت بر شاخص‌های واقعی تکیه شود و بر استفاده بهینه از توانمندی‌های موجود کشور در این بخش برای دستیابی به اهداف کلان در توسعه کارآفرینی در کشور، توسعه خدمات پرداخت، توسعه صادرات خدمات محتوای ایرانی-اسلامی و ... تاکید شود.

 
کد مطلب : ۲۷۲۹۱۹
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما