رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اولویت سازمان متبوعش برای راهاندازی و توسعه پنجره واحد خدمات دولت الکترونیکی گفت: فاز نخست این پنجره واحد تا یک ماه آینده راهاندازی خواهد شد. در این شرایط برای پنجره واحد ...
رئیس جمهور تحقق دولت الکترونیکی را اصلی ترین راه برای کوچک کردن و چابک سازی دولت دانست و گفت: تحقق دولت الکترونیکی در هشت سال گذشته از ۲۰ درصد به حدود ۷۰ درصد رسیده است و در هشت سال گذشته تحقق این هدف ۵۰ درصد پیشرفت ...
با وجود اینکه سرویس استعلام و احراز هویت سازمان ثبت احوال از طریق مرکز ملی تبادل اطلاعات توسط تمام دستگاهها قابل دسترسی است، اما هنوز هم برخی از سازمانها در برابر اصلاح فرآیندهای سنتی خود مقاومت کرده و از مردم ...
دبیرکل کانون دفاتر پیشخوان دولت گفت: در توسعه دولت الکترونیکی در سال ۲۰۲۰، سه پله سقوط داشتیم که نشان میدهد تلاش در این زمینه در کشور ما نسبت به سایر کشورها قابل تامل است و باید بیشتر به آن توجه کنیم.
دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات با اظهار امیدواری برای بررسی مجدد آییننامه نحوه فعالیت دستگاههای اجرایی در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت گفت: انجام مناقصات و انتشار فراخوان آنها بر بستر سامانه ستاد و حذف ...
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از اجرای طرح نسخه الکترونیک در بیش از ۸۰ درصد مطبها، ۸۳ درصد داروخانهها، ۹۰ درصد آزمایشگاهها، ۹۲ درصد مراکز تصویربرداری و ۹۷ درصد مراکز پزشکی هستهای خبر داد.
رئیس جمهور دیروز در نشستی با خبرنگاران رسانه های همگانی داخلی و بین المللی با تاکید بر اینکه دولت الکترونیکی به معنی واقعی کلمه در این دولت محقق شد، افزود: خدمات الکترونیکی را از 10 درصد به 76 درصد رساندیم.
میهمان شب گذشته برنامه تهران ۲۰ که از شبکه ۵ پخش میشود، رضا باقری اصل، دبیر شورای فناوری اطلاعات کشور بود. برنامه که در آن موضوع میزان همراهی دستگاههای اجرایی در تحقق دولت الکترونیکی مورد بررسی قرار گرفت.
پژوهشگاه فضای مجازی با بررسی رتبه بندی جهانی ایران در شاخص توسعه دولت الکترونیکی، بهرهبرداری از ظرفیتهای فضای سایبر را در نظام اداری کشور در زمان پاندمی کرونا، قابل قبول ندانست.
تمامی اپلیکیشنهای پرکاربرد کشور با بیش از یک میلیون کاربر فعال، میتوانند به عنوان کارگزاران دولت الکترونیکی با سازمان فناوری اطلاعات ایران همکاری کنند.
سازمان ملل متحد در گزارش دوسالانه خود شاخص توسعه دولت الکترونیکی (EGDI) را در کشورهای مختلف مورد بررسی قرار داده که ایران با ۳ پله نزول از جایگاه ۸۶ به ۸۹ در میان ۱۹۳ کشور رسیده است.