۰

همکاری مشترک فناپ ریسرچ و تیم هوش مصنوعی پاد

تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۲۲
همکاری مشترک فناپ ریسرچ و تیم هوش مصنوعی پاد
همکاری مشترک فناپ ریسرچ و تیم هوش مصنوعی پاد
 
آی‌تی‌من- با مشارکت مرکز مطالعات و تحقیقات فناپ و تیم هوش مصنوعی پاد، ابعاد فنی سامانه لبه دانشی آفلاین صحت‌سنجی امضای شرکت فناپ در پایگاه معتبر علمی الزویر و یکی از برجسته‌ترین مجلات مرتبط با سامانه‌های هوشمند به‌نام Experts Systems with Applications  پذیرفته شد.
 
این دستاورد، نتیجه یک تعامل سه‌ماهه بین تیم هوش مصنوعی و مرکز مطالعات و تحقیقات جهت تدوین محتوای مورد نظر در قالب یک مستند علمی و نیز طی شدن فرآیند شش‌ماهه داوری و انجام اصلاحات بود که در مقاله‌ای تحت عنوان CBCapsNet: A novel writer-independent offline signature verification model using a CNN-based architecture and Capsule Neural Networks  و با درج آدرس علمی فناپ منتشر شد.
 
در واقع، این مقاله به تشریح یک رویکرد بیومتریک در صحت‌سنجی امضا می‌‌پردازد که راهکاری مؤثر برای به‌کارگیری در رویه‌‌های مرسوم بانکی، اداری و حقوقی به‌شمار می‌‌‌‌آید. در این رویکرد از یک‌‌سو امکان راستی‌آزمایی یک امضا با هویت مورد نظر وجود دارد، و از سوی دیگر ویژگی احراز یک هویت خاص از میان اطلاعات موجود در پایگاه داده را میسر می‌‌سازد.
 

نوآوری مدل طراحی‌شده در به‌کارگیری معماری ترکیبی از شبکه‌‌های عصبی پیچشی و کپسولی با نام اختصاری CapsNet است که همزمان با استفاده از توابع تشخیص مشابهت و مقادیر آستانه مناسب، سبب استخراج ویژگی‌‌ها، دسته‌‌بندی امضاها، و صحت‌‌سنجی به کاراترین شکل ممکن می‌‌شود. همچنین، به‌منظور کاهش پیچیدگی‌‌های محاسباتی، به‌جای بهره‌‌گیری از دو شبکه مجزا، از یک سازوکار منحصربه‌فرد دوسویه استفاده شده است که همزمان امکان یادگیری ویژگی‌‌های متمایز یک جفت امضا را به ارمغان می‌‌‌‌آورد.
 
بررسی نتایج محاسباتی نشان داده است که عملکرد مدل ارائه‌شده توسط تیم هوش مصنوعی شرکت فناپ با برخورداری از صحت بالاتری نسبت به الگوریتم‌های مشابه مطرح دنیا، میزان خطا را در تشخیص جعلی بودن امضا تا حد زیادی کاهش می‌‌دهد.
 
در راستای گسترش چنین دستاوردهایی، مرکز مطالعات و تحقیقات شرکت فناپ، با استقبال از درخواست تیم‌های کاری مبنی بر ثبت اقدامات ارزشمند صورت‌گرفته، اطمینان دارد که فعالیت‌های نوآورانه متخصصان شرکت از پتانسیل لازم جهت انتشار در برترین نشریات علمی برخوردار هستند. برای تحقق این مهم، تیم‌‌های کاری می‌‌توانند درخواست خود را با معرفی مشخصات محصول، الگوریتم، اقدام نوآورانه صورت‌گرفته، مطرح کنند و در قالب فرم پیشنهاد به مرکز مطالعات و تحقیقات انتقال دهند. سپس، مرکز مطالعات و تحقیقات با بررسی محتوای ارسال‌شده و مطالعه به روش‌‌های موجود در متون علمی، نقطه‌نظرات و پرسش‌‌های احتمالی خود را در راستای رفع ابهامات و متناسب کردن اقدام انجام‌شده به محتوای استاندارد قابل چاپ منعکس می‌کند.
 
پس از ارائه پاسخ‌‌های مربوط از سوی تیم کاری و برگزاری جلسات توجیهی مورد نیاز، محتوای مستند علمی از سوی مرکز مطالعات و تحقیقات آماده و برحسب کیفیت موضوع در مجلات یا کنفرانس‌‌های واجد شرایط ثبت خواهد شد. اسامی نویسندگان براساس ترکیبی از افراد دست‌‌اندرکار در تحقق موضوع تحقیق و نیز افراد نگارنده با تأیید مدیریت مجموعه انتخاب می‌‌شوند. در مرحله بعد، برحسب نتیجه فرآیند داوری، اقدام مقتضی اعم از نیاز به اصلاحات و تغییر مجله یا کنفرانس منتخب، با هماهنگی‌‌های لازم صورت می‌‌پذیرد تا در نهایت فعالیت تیم‌‌های کاری شرکت در پایگاهی معتبر پذیرفته شوند و به چاب برسند.
 
 
 
 
کد مطلب : ۲۷۶۹۰۶
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما

پربيننده ترين