با وجود آنکه کارشناسان امنیتی، مدام درباره ریسکهای استفاده از رمزهای یکسان برای حسابهای متعدد هشدار میدهند، تعداد شوکهکننده زیادی از افراد همچنان این کار را انجام میدهند و بدتر از آن، رمز خود را روی یک تکه کاغذ مینویسند!
جدید و ناشناخته بودن ارزهای دیجیتال از یک سو و سودجویانی که از ناآگاهی مردم سوءاستفاده میکنند از سوی دیگر موجب شده است تا در سالهای اخیر پروندههای قضایی با انبوه شاکیان سردرگم در محاکم در رابطه با این موضوع تشکیل شود.
ارزهای دیجیتال از بدو ورود مخاطبان و طرفداران بسیاری را جذب کرده و میلیونها کاربر ایرانی به صورت کوتاهمدت یا بلندمدت با این حوزه درگیر هستند، اما طی این سالها بازار رمز ارز همواره با چالشها و ابهامات زیادی نیز مواجه بوده که همین امر باعث شکلگیری فضای خاکستری و پرابهام برای این حوزه شده است.
کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) در میان امید به تایید صندوقهای قابل معامله در بورس بیتکوین، هشدار فومو (FOMO) به معنای ترس از دست دادن فرصت را دوباره منتشر کرد.
هند، صرافیهای رمزارز خارج از کشور مانند بایننس که معتقد است به طور غیرقانونی فعالیت میکنند را محدود کرده و دسترسی داخلی به وبسایتهایشان را مسدود کرد.
کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالاتمتحده (SEC) هشدار جدی به سرمایهگذاران صادر و بر لزوم احتیاط در هنگام بررسی سرمایهگذاریهای مربوط به داراییهای رمزنگاری شده تاکید کرد.
بیت کوین، محبوبترین ارز رمزنگاریشده جهان، طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۵ درصد افزایش قیمت یافت و بار دیگر عدد ۴۱ هزار و 600 دلار را بعد از 18 ماه تجربه کرد.
رییس پلیس فتای فراجا با تاکید بر این که انجام مبادله و معامله با استفاده از رمزارز در ایران جایگاه قانونی ندارد، گفت: به عموم شهروندان توصیه میکنیم که به هیچ وجه فریب تبلیغات اغواکننده حوزه ارزهای دیجیتال را نخورند و اگر هم احساس میکنند شخص یا گروهی از انجام تبلیغ در این حوزه قصد کلاهبرداری ندارد، بازهم با علم و اطلاع ...
محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی در دهمین همایش بانکداری الکترونیک و نَظامهای پرداخت اظهار داشت: ما به لحاظ ارزی وضعیت بسیار خوبی داریم و هیچ مشکلی نداریم و تسلط ما بر ارز زیاد است؛ اما ارز را مفت هزینه نمیکنیم؛ ارز دست هر کسی هست، باید برگرداند و استثنایی ندارد؛ چرا که ارز کالای عمومی و بخشی از سیاست تثبیت است.
انجمن بلاکچین با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد: اخیرا با افزایش فشار شناسایی و برچسب زنی بر داراییهای رمزارزی متعلق به ایرانیان چه از طریق آدرسهای کیف پولهای اعلام شده و چه از طریق ارتباط بین آدرس کیف پولها و یا آی پی و یا اظهار شخص کاربر، شاهد افزایش چشم گیر تعداد عکس العمل و اقدام در پذیرندگان و پلتفرمهای خارجی روی ...
صرافی رمزارز یوبیتکس با هم اندیشی صاحب نظران اقتصادی و دانشگاهیان با هدف اعتمادآفرینی و استفاده از ظرفیتهای حوزه صنعت بلاکچین در قالب یک پلتفرم ایرانی در سال ۱۳۹۹ به بازار عرضه و در دسترس کاربران قرار گرفت. این صرافی رمزارزی در حال حاضر صد هزار کاربر فعال دارد و همواره در تلاش است که با ارائه خدمات متنوع، کاربران ایرانی ...