روز قبل و با بروز اختلال و قطعی در اینترنت کشور بار دیگر این سوال مطرح شد که چرا شرکت ارتباطات زیرساخت هنگام بروز اختلال غیرمترقبه در شبکه ارتباطی، اطلاعرسانی به موقع ندارد و معمولا با تاخیر و پس از حل شدن مشکل، صرفا بروز اختلال را تایید و از کاربران عذرخواهی میکند.
یووال نوح هراری، مورخ و نویسنده میگوید که پیچیدگی فناوری هوش مصنوعی، پیشبینی خطرات آن را دشوار میکند و این فناوری میتواند یک بحران مالی با پیامدهای فاجعه بار ایجاد کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: زندگی بدون امواج رادیویی امکانپذیر نیست، اما استاندارد جهانی موجود است و به مراتب میزان تششعات از استانداردها پایینتر است.
شاید برایتان سوال باشد که اپل با چنین استراتژی قیمتگذاری بالایی که دارد، چگونه میتواند مشتریان خود را حفظ کند؟ در واقع اپل همیشه بر روی ویژگیهای خاص و کیفیت متمرکز بوده و زمانی محصولات خود را معرفی میکند که مطمئن باشد برای مصرفکننده ارزش پرداخت قیمت بالا را دارد
بریتانیا از امروز میزبان اولین اجلاس ایمنی جهانی هوش مصنوعی خواهد بود تا خطرات این فناوری در حال رشد را بررسی و گفتوگوی بینالمللی در مورد تنظیمگری آن را آغاز کند.
بر اساس اطلاعات جدید درباره نسخه بتا iOS 17.2، ظاهرا شایعات منتشر شده در رابطه با آپدیت خودکار نرمافزاری سیستمعامل آیفونهای داخل جعبه با استفاده از دستگاهی شبیه آیپد، صحت دارد.
هر گوشی هوشمندی مثل همه محصولات دیگر تاریخ انقضا دارد و تا یک زمان خاصی آپدیتهای نرمافزاری را دریافت میکند و بعد از آن تاریخ بهروزرسانی نمیشود و بهاین ترتیب مثلا از برخی سرویسها پشتیبانی نمیکند.
ایکس (توییتر سابق) ۲ طرح جدید حق اشتراک برای کاربران ارائه کرد که یکی از آنها به نام «پریمیوم +» از کاربر ماهانه ۱۶ دلار دریافت و تایم لاینی عاری از تبلیغات برایش فراهم میکند.
صنعت بازی ایران علیرغم وجود ظرفیتهای بسیار زیاد، در وضعیت بحرانی قرار دارد. بسیاری از فعالان این حوزه به دلیل چالشهای موجود، معتقدند وضعیت این حوزه به مرحله هشدار آمیز رسیده است.
بازنشستگی و خروج تدریجی نسل معروف به «بیبیبومر» از بازار کار، صنایع آلمانی را تحت فشار کمبود نیروی کار قرار داده و موجب شده که این صنایع به اتوماسیون و روباتها روی بیاورند.
تازهترین گزارشها نشان میدهد فناوری مولد هوش مصنوعی جزئی از سیستمعامل iOS 18 خواهد بود و احتمالا قابلیتهای آیفونها و آیپدها بههمراه دستیار صوتی Siri بهبود مییابد.
صرافی رمزارز یوبیتکس با هم اندیشی صاحب نظران اقتصادی و دانشگاهیان با هدف اعتمادآفرینی و استفاده از ظرفیتهای حوزه صنعت بلاکچین در قالب یک پلتفرم ایرانی در سال ۱۳۹۹ به بازار عرضه و در دسترس کاربران قرار گرفت. این صرافی رمزارزی در حال حاضر صد هزار کاربر فعال دارد و همواره در تلاش است که با ارائه خدمات متنوع، کاربران ایرانی ...
گروهی از محققان دانشگاه ایکسفورد و همکارانشان در آلمان و انگلیس نوع جدیدی از سخت افزار مبتنی بر هوش مصنوعی را ابداع کردهاند که با کمک نور دادههای سه بعدی را پردازش میکند.
انجمن GSM گزارش اتصال اینترنت موبایلی خود در سال 2023 را منتشر کرد. بر این اساس در حال حاضر 55 درصد جمعیت جهان (حدودا معادل با 4.3 میلیارد نفر) از گوشیهای هوشمند استفاده میکنند.