۰

ارتش ۱۰۰ هزار نفری روبات‌های انسان‌نمای آمریکا برای مقابله با چین

تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۱۳
ارتش ۱۰۰ هزار نفری روبات‌های انسان‌نمای آمریکا برای مقابله با چین
ارتش ۱۰۰ هزار نفری روبات‌های انسان‌نمای آمریکا برای مقابله با چین
آی‌تی‌من- شرکت Figure AI اعلام کرد که دومین قرارداد شراکت تجاری بزرگ خود را امضا کرده و رؤیای بیرون کشیدن روبات‌های انسان‌نما از آزمایشگاه‌ها به زندگی روزمره را بیش از همیشه نزدیک می‌بیند.

برت ادکاک(Brett Adcock)، مدیرعامل این شرکت گفت که این قرارداد می‌تواند امکان ارسال ۱۰۰ هزار روبات انسان‌نما را در چهار سال آینده فراهم کند.

در حالی که جزئیات مشتری جدید این شرکت همچنان در‌هاله‌ای از ابهام باقی مانده است، ادکاک ادعا می‌کند که این شرکت، یکی از بزرگترین شرکت‌های ایالات متحده است و این گمانه‌زنی فوری را برانگیخت که می‌تواند یک شرکت خرده‌فروش بزرگ یا یک شرکت فناوری با نیازهای نیروی کار قابل توجه باشد.

ادکاک گفت: جدیدترین مشتری ما یکی از بزرگترین شرکت‌های آمریکایی است. این قرارداد به ما پتانسیل ارسال در حجم بالا را می‌دهد که منجر به کاهش هزینه و جمع‌آوری داده‌های هوش مصنوعی می‌شود. ما معتقدیم مسیری برای رسیدن به ۱۰۰ هزار روبات ظرف چهار سال آینده وجود دارد.

اولین مشتری این شرکت، غول خودروسازی، بی‌ام‌و بود که اواخر سال گذشته قرارداد خود را برای ارسال روبات‌های انسان‌نما به منظور انجام کارهای خودروسازی در کارخانه‌های بی‌ام‌و با این شرکت امضا کرد.

این اعلامیه جدید، زمینه را برای آنچه می‌تواند گام مهمی‌در جهت پذیرش جریان اصلی روبات‌های انسان‌نما، به‌ویژه در عملیات‌های مقیاس بزرگ مانند تولید، تدارکات یا مراقبت‌های بهداشتی باشد، آماده می‌کند.

ادکاک درباره استراتژی بازار «فیگور ای‌آی»، گفت: ما روی دو بازار تجاری و خانگی متمرکز هستیم. در حالی که جنبه تجاری می‌تواند مستلزم مراکز توزیع، کارخانه‌ها و سایر سایت‌های صنعتی باشد، بازار داخلی درها را به روی روبات‌های خانگی باز می‌کند که در انجام وظایفی از کارهای روزمره تا نقش‌های تخصصی‌تر در مراقبت‌های بهداشتی کمک می‌کنند.

«فیگور ای‌آی» به دلیل سرعت عرضه محصولاتش متمایز است. این شرکت اولین روبات انسان‌نمای خود موسوم به «فیگور ۰۱» را تنها ۳۱ ماه پس از ادغام راه‌اندازی کرد و متعاقباً «فیگور ۰۲» را عرضه کرد. گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که «فیگور ۰۳» در آزمایشگاه آماده و عملیاتی شده است که نشان دهنده تلاش مداوم این شرکت برای بهبود عملکرد روبات‌های خود است.

یکی از جنبه‌های قابل توجه روبات‌های «فیگور» اتکای آنها به هوش مصنوعی است. ادکاک در به‌روزرسانی خود گفت: هفته گذشته، ما با موفقیت شروع به اجرای یک شبکه عصبی سرتاسری کردیم. یادگیری موارد استفاده با هوش مصنوعی تنها راه در اینجاست.

وی همچنین اشاره کرد که هر نمونه از این سیاست‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در عمل، احساس جادوی خالصی است و پتانسیل روبات‌های خودآموز را برای سازگاری سریع با وظایف مختلف برجسته می‌کند.

 
رقابت و چشم‌انداز صنعت روبات‌های انسان‌نما
شرکت‌های متعددی مانند تسلا در تلاش هستند تا جای پای خود را در این بازار نوظهور تثبیت کنند. از طرفی، ابتکارات اخیر شرکت‌های چینی نیز نشان‌دهنده تعهد این کشور برای تبدیل شدن به یک رهبر در صنعت روباتیک انسان‌نما است. به عنوان مثال در دسامبر ۲۰۲۴، شرکت Agibot، ظرفیت خود را برای تولید ۱۰۰۰ روبات انسان‌نما تا پایان سال ۲۰۲۵ به نمایش گذاشت.

با این وجود، قرارداد جدید شرکت «فیگور ای‌آی» و امکان تحویل ۱۰۰ هزار روبات انسان‌نما می‌تواند این شرکت را در خط مقدم بخش روباتیک تجاری در سراسر جهان قرار دهد.

همانطور که ادکاک اشاره کرد، ارسال تعداد قابل توجهی از روبات‌ها به محیط‌های دنیای واقعی یک حلقه بازخورد قوی برای جمع‌آوری داده‌های هوش مصنوعی و بهبود طراحی ایجاد می‌کند.

اخیراً شرکت «فیگور ای‌آی» در فهرست ۱۶ سازنده برتر روبات‌های انسان‌نمای جهان ذکر شده است و روبات «فیگور ۰۲» نیز یکی از ۱۰ روبات انسان‌نمای برتر سال ۲۰۲۵ بود.

 
مرجع : ايسنا
کد مطلب : ۲۸۴۴۷۵
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما