نشست منابع انسانی دیجیتال برگزار شد
تاریخ انتشار
چهارشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۰۲:۲۸
آیتیمن- این رویداد با هدف رونمایی از کتاب «منابع انسانی دیجیتال» نوشته دکتر مهدی شامی زنجانی در سالن همایش مجتمع نیکوکاری رعد و با حمایت چارگون و انتشارات آریاناقلم برگزار شد.
مهدی شامی زنجانی در شروع مراسم، منابع انسانی دیجیتال را چنین تعریف کرد: «منابع انسانی دیجیتال یعنی بازطراحی و بهینهسازی فرایندهای مدیریت منابع انسانی با محوریت فناوریهای دیجیتال. جذب و استخدام دیجیتال، جامعهپذیری و همسوسازی دیجیتال، مدیریت عملکرد و جبران خدمات دیجیتال، یادگیری و توسعه دیجیتال و نگهداشت و خروج دیجیتال نتیجه چنین بازطراحی و بهینهسازی خواهد بود.»
به گفته وی، فرهنگ، چالشبرانگیزترین و زمانبرترین بخش تحول است و مدیران ما باید بپذیرند رویکرد توسعهمحور باید بر رویکرد ارزیابیمحور تفوق یابد. در این راستا میتوان گفت فرهنگ دیجیتال، ابرپروژه سازمانهاست که در عصر دیجیتال برای سازمانها مزیت رقابتی ایجاد میکند.
نویسنده کتاب منابع انسانی دیجیتال در ادامه از اهمیت آموزش مدیران منابع انسانی در کنار آموزش کارکنان دیگر سازمانها گفت و ادامه داد: چالش تغییر نگاه مدگرایانه و سطحی به مفاهیم واقعی فناوری در سازمانها وجود دارد و مدیران منابع انسانی باید در برنامهریزی برای سرمایه انسانی در عصر دیجیتال، علایق و نیازهای همه ذینفعان سازمان را در نظر بگیرند. او به مدیران منابع انسانی توصیه کرد قبل از اجرای طرحهای منابع انسانی به شاخصهای عملگرایانه و توسعه اکوسیستم منابع انسانی دیجیتال توجه کنند تا شاخصهای عملکردی را براساس همآفرینی با متخصصان فناوری اطلاعات بهبود دهند.
در ادامه این مراسم، پنل گفتوگویی با محوریت مدیریت منابع انسانی در کشور با حضور فرزاد رحمانی مدیرعامل شرکت چارگون، مهدی شامی زنجانی، احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل شرکت مکس امید، فرشاد اصلانی مشاور و مدرس حوزه منابع برگزار شد.
فرزاد رحمانی در این پنل این رویداد درباره اهمیت داشبوردهای مدیریتی و نرمافزارهای هوش تجاری BI در تحول دیجیتال سخن گفت.
فرشاد اصلانی نیز به اهمیت نحوه استفاده از داده های جمعآوری شده از سیستمهای منابع انسانی اشاره کرد و چنین گفت هنوز در کشور کارکنان دغدغهای بابت مدلهای استفاده از دیتا وجود ندارد.
احمدرضا نخجوانی نیز به فضای کلی بازار کار اشاره کرد و گفت: با وجود فضای حاکم بر نیروی انسانی و مهاجرت شدید نخبگان، مدیران سازمانها میتوانند فضای کاری مناسب را به نحوی ایجاد و مدیریت کنند که کارکنان به رغم مشکلات جامعه با امید و انگیزه، حس خوب و تجربه بهتری را تجربه کنند.