۰

توسعه اینترنت با حمایت از مخابرات و جلوگیری از توسعه‌ موازی شبکه زیرساخت امکان پذیر است

تاریخ انتشار
شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۵۷
توسعه اینترنت با حمایت ازمخابرات و جلوگیری از توسعه‌ موازی شبکه زیرساخت امکان پذیر است
توسعه اینترنت با حمایت ازمخابرات و جلوگیری از توسعه‌ موازی شبکه زیرساخت امکان پذیر است

آی‌تی‌‌من- صادق عباسی شاهکوه ، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در نشست تخصصی با موضوع بررسی مهم‌ترین چالش‌ها و محورهای کلیدی در توسعه ارتباطات ثابت که توسط اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران که با همکاری گروه علمی تحلیلی طیف برگزار شد، گفت: برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ثابت پرسرعت و با کیفیت در اقصی نقاط کشور دست همکاری خود را به سوی تمامی فعالان این عرصه دراز می‌کنیم و پذیرای نقطه نظرات و پیشنهادهای‌شان برای تحقق هرچه بهتر این ماموریت خواهیم بود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه یکی از ماموریت‌های مهم مورد تاکید وزیر ارتباطات که در حکم ریاست سازمان برای وی تعریف شده است «توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ثابت پرسرعت و با کیفیت در اقصی نقاط کشور با تاکید بر توسعه فیبرنوری» است، گفت: در این راستا رگولاتوری دست همکاری خود را به سوی تمامی فعالان این عرصه دراز می‌کند و پذیرای نقطه نظرات و پیشنهادهای‌شان برای تحقق هرچه بهتر این ماموریت خواهد بود.

این نشست با توجه به نیاز جدی کشور به زیرساخت‌های پرسرعت و با کیفیت ثابت در سال‌های آتی، در عین وجود مشکلات مختلف و متنوعی که در این بخش وجود دارد و عزم سازمان تنظیم‌مقررات بر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ثابت پرسرعت و با کیفیت در اقصی نقاط کشور با تاکید بر توسعه فیبر نوری، برگزار شد.

در این نشست، چالش‌های مختلفی که طی چند سال اخیر و در حال حاضر در مسیر توسعه ارتباطات ثابت وجود داشته و زمینه عقب ماندگی خدمات پهن‌باند ثابت در کشور را فراهم کرده، توسط متولیان حوزه ارتباطی کشور مطرح شد.

مدیران اپراتورهای ارتباطات ثابت، مخابرات و شرکای فعال در حوزه ارتباطات ثابت، ارزان بودن تعرفه‌ داده‌ موبایل در کشور را یکی از دلایل اصلی عدم توسعه ارتباطات ثابت است که از یک سو امکان جذب مشتریان جدید را با مشکل مواجه می‌کند و از سوی دیگر اجازه‌ قیمت‌گذاری بهتر و افزایش ARPU (میانگین درآمد ماهیانه هر مشتری) در حوزه‌ ثابت را نمی‌دهد. این موضوع افزایش بار و کاهش کیفیت شبکه‌ موبایل و در نهایت نارضایتی مشترکین موبایل را نیز به همراه خواهد داشت.

نگاه تجاری شهرداری‌ها به حوزه‌ ارتباطات ثابت به عنوان منبع درآمد و عدم توجه به نقش شهرداری‌ها در توسعه‌ ارتباطات همچون خدمات عمومی (همچون برق و آب و ...)، امکان توسعه‌ شبکه توسط شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت را نمی‌دهد.
 
مرجع : اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران
کد مطلب : ۲۷۷۶۶۱
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما

پربيننده ترين