وزیر ارتباطات در همدان:
کاندیداهای ریاست جمهوری برای توسعه فضای مجازی برنامه ارائه کنند
تاریخ انتشار
يکشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۱۲
آیتیمن- محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین افتتاح پروژههای ارتباطات روستایی استان همدان با اشاره به اتصال تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان همدان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت، گفت: ۸ سایت نیز با حدود ۷۰ درصد پیشرفت کار باقیمانده است که در ۳ هفته آینده راهاندازی میشود.
وی بابیان اینکه در ۳ سال گذشته و بهخصوص ۲ ماه گذشته کار سنگینی در این استان انجام شده است، افزود: درنتیجه این تلاشها امروز ۲۶۴ روستا بااعتبار ۱۶۷ میلیارد تومان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.
آذری جهرمی تصریح کرد: بر اساس وعده ای که داده شده بود امروز استان همدان نخستین استانی است که تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار آن به شبکه ملی اطلاعات متصل شده و به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند.
وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت فضای مجازی پرداخت و گفت: هماکنون اهمیت این فضا بهگونهای است که شاهد هستیم کاندیداهای ریاست جمهوری بحث اصلی خود را به این موضوع اختصاص دادهاند.
وی بابیان اینکه کاندیداها باید درباره برنامههای خود برای فضای مجازی صحبت کنند، افزود: ما محدودیت را در این فضا پشت سر گذاشتهایم و کاندیداهای ریاست جمهوری باید برنامههای خود را برای توسعه و استفاده از ظرفیت این فضا اعلام کنند.
وزیر ارتباطات تأکید کرد: اگر گفتمان در این حوزه در حد محدودیت یا عدم محدودیت بماند به معنی عقبگرد در این حوزه است.
وی با اشاره به اینکه اینرسی توسعه اینترنت در ایران بالا بوده است، افزود: هنوز هم بخش بسیاری از این اینرسی وجود دارد و کسانی که میخواهند سکان مدیریت کشور را عهدهدار شوند هم برای مدیریت این اینرسی و هم برای توسعه این فضا برنامه داشته باشند.
آذری جهرمی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به اهمیت استفاده از فرصتهای فضای مجازی، گفت: تهدیدهای فضای مجازی با استفاده از فرصتهای آن از بین میرود و مقابله با این فضا کار انسانهای عاقل نیست و اگر کسی به دنبال ایجاد محدودیت در این فضا است باید به منطق عقلانیت او با تردید نگاه کرد.
وی افزود: برنامههای کاندیداها برای عرضه فضای مجازی به قضاوت مردم برای آنان منجر میشود.
وزیر ارتباطات با تأکید به اینکه انتخابات پیش رو شب قدر ۴ سال آینده کشور است، تصریح کرد: دستگاه اجرایی کشور دستگاه مهمیاست و مسوولیتهای بسیاری در کشور دارد و به همین دلیل رأی مردم در اداره کشور مؤثر است.
آذری جهرمی با اشاره به اینکه مردم در سرنوشت خود اثرگذار هستند، تأکید کرد: اگر چهار سال دیگر را بدون استفاده از نیروی عظیم جوانی از دست دهیم و پستها و مسوولیتهای اساسی در اختیار جوانان قرار نگیرد و این مناصب بهصورت قبیلهای دستبهدست شود، نتیجه آن پیر شدن جامعه مدیریت کشور است.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین سرمایه کشور نیروی جوانی است، افزود: اگر دیدگاهها در مورد تعاملات جهانی موردتوجه نباشد چهار سال دیگر فرصتها برای معیشت و اقتصاد کشور و مردم از دست میرود و باید ببینیم کدام گروه برای این موضوع برنامه دارد.
آذری جهرمی با اشاره به ناآرامیهای سال ۹۶ در مشهد، گفت: در آن زمان دولت آمریکا فرصت را مناسب دید که میتواند به ملت ایران ضربه بزند و از توافق بینالمللی (برجام) یکجانبه و ناجوانمردانه خارج شد.
وی افزود: اگر دشمن امروز احساس کند که مردم پشت نظام نیستند، هر دولتی که بر سرکار باشد، نمیتواند از منافع مردم حمایت کند و قهر کردن با صندوق رأی به معنی قهر با آینده، اقتصاد و اقتدار خودمان و پشت پا زدن به خون شهید سلیمانی و دیگر شهدا است.
وزیر ارتباطات با اشاره با تمایل برخی برای شلوغ نبودن صندوق رأی برای منافع جناحی خود، گفت: اما این موضوع مطلوب نظام و امام امت و هیچ دلسوزی در کشور نیست و همه ما باید بهصورت منزل به منزل و سینه به سینه و تلفن به تلفن تلاش کنیم و کسانی که ناراضی هستند را اقناع کنیم.
وی افزود: مشارکت حداکثری رمز موفقیت کشور است و اگر هم گزینه شما در انتخابات نیست، با رأی ممتنع شرکت کنید.
وزیر ارتباطات وجود نارضایتیها را نشان وجود نظر مردم در کشور عنوان کرد و گفت: من بهعنوان نماینده جوانان در دولت اعتقاددارم راه برای جوانان و آینده کشور باز است و هرکسی بیاید قطعاً زیر چتر ولایت و نظام خدمت گذار مردم است.
وی با اشاره به سوگند خود در زمان رأی اعتماد در خانه ملت، افزود: کسی که مسوولیتی قبول میکند نباید به دنبال منافع شخصی خود باشد و باید بر عهد و قول خود پایبند باشد و این کار باعث استمرار حضور مردم در پای صندوقهای رأی میشود.
وزیر ارتباطات به استقبال پرشور مردم روستای ده چانه اشاره کرد و گفت: اگر ما به وعده خود برای ارتباطات این روستا عمل نمیکردیم با این استقبال مواجه نبودیم و تبدیل به گلایه میشد.
وی از مسوولان خواست در حد مقدورات و توانایی و بهصورت شفاف برنامههای خود را اعلام کنند.
گفتنی است که دیروز با حضور و ارتباط آنلاین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با روستای چشمهعلی اسدآباد، سیمین ابرو همدان و قراگل کبودرآهنگ استان همدان، بهصورت نمادین سایتهای روستایی این استان افتتاح شد.
در این آیین ۱۵۴ سایت همراه اول، ۷ سایت ایرانسل و ۳ سایتهای وب بااعتبار وزارت ارتباطات راهاندازی شد و ۲۶۱ روستای این استان تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند و به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
مرجع : روابط عمومی وزارت ارتباطات