آیا درباره رمزارز جدید فیسبوک که لیبرا نامیده شده خبر دارید؟ خلاصه عملکرد فیسبوک چنین است: «ما به حریم خصوصی شما گند زدیم، دادههای شما را به همه فروختیم و به خارجیها اجازه دادیم که انتخاباتتان را برهم بزنند. حالا بگذارید ببینیم با بانکداری چهکار میشود کرد؟»
آیتیمن- همان طور که میدانید، امروز فیسبوک سپیدنامه (Whitepaper) رمزارز خود را با نام لیبرا (Libra) منتشر کرد. این رمز ارز قرار است از سال آینده میلادی در دسترس قرار بگیرد و تحت نظارت نهادی به نام انجمن لیبرا که متشکل از مجموعهای از شرکتها، سازمانهای غیرانتفاعی و دانشگاهی است، راهبری شود. در این مطلب به ده سوال ابتدایی ...
فیسبوک بالاخره با انتشار سپیدنامه یا White paper، ویژگیهای رمزارز خود را به نام لیبرا، تشریح کرد؛ رمزارزی که تقریبا بدون هزینه، امکان خرید و نقل و انتقال پول را برای کاربران این شبکه اجتماعی فراهم میکند.
فیسبوک ابتدا فهرست دوستانتان را در خود داشت؛ بعد عکسهای شما و سپس خاطرات و روزنوشتهای شما را دربرگرفت و حالا، در آخرین تلاشش برای وارد شدن هرچه بیشتر به زندگی روزانه مردم، میخواهد وارد کیف پول شما شود.
فیسبوک در حال برنامه ریزی برای عرضه رمزارز خود در اوایل سال 2020 میلادی است؛ رمزارزی که به میلیونها کاربر فیسبوک امکان انجام پرداخت دیجیتال خواهد داد.
چندی پیش کریس هیوز، هم بنیانگذار فیسبوک، با انتشار یادداشتی در روزنامه نیویورک تایمز، دیدگاهش را مبنی بر لزوم کوچک شدن فیسبوک اعلام کرد و حالا مارک زاکربرگ به این یادداشت پاسخ داده است.
پنجشنبه گذشته، کریس هیوز، همبنیانگذار فیسبوک در یادداشتی برای روزنامه نیویورکتایمز، رفیق سالهای دورش، مارک زاکربرگ را به باد انتقاد گرفت و ضمن تاکید بر لزوم اعمال مقررات سختگیرانهتر برای صنعت فناوری، خواستار کوچک شدن فیسبوک با جدا شدن بخشهایی مانند اینستاگرام و واتساپ از آن شد. هیوز از سال 2007 فیسبوک را ترک ...
ساعاتی قبل از دیدار مارک زاکربرگ و امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه، گزارشی تحلیلی به سفارش دولت فرانسه منتشر شد و بیان داشت که مقامات فرانسوری برای بررسی سیاستهای فیسبوک در زمینه مقابله با نفرت پراکنی، به الگوریتمهای این شبکه اجتماعی دسترسی داشته باشند.
زاکربرگ در مطلبی که در فیسبوک منتشر کرد، گفت که شرکتاش تمرکز و تاکید بیشتری روی حریم خصوصی کاربران و پیامرسانی مستقیم خوهد داشت و از ایده «میدان مرکزی شهر» که در آن انتشار پستهای عمومی در نیوزفید مطرح بود، فاصله خواهد گرفت. این تغییر رویکرد، فیسبوک را در برابر بسیاری از مقامات قضایی و انتظامی قرار داده است که مدعیاند ...
گزارشها حاکی است که فیسبوک قصد دارد یک سیستم پرداخت مبتنی بر رمزارز را به کار بگیرد که در این صورت، این سیستم پرداخت، چند میلیارد نفر مشتری بالقوه خواهد داشت.
فیسبوک روز سه شنبه گذشته، کنفرانس سالانه توسعه دهندگانش را که به F8 معروف است، آغاز کرد. غول شبکههای اجتماعی در این رویداد تغییرات مهمی را اعلام کرد که به زودی در مجموعه اپهای این گروه اتفاق میافتد.
فیسبوک و اپلیکیشنهای همخانوادهاش شامل واتساپ و اینستاگرام و مسنجر روز چهارشنبه با اختلالی جهانی مواجه شدند؛ اما شرکت فیسبوک میگوید که این اختلال به دلیل حمله سایبری نبوده است.
سناتور الیزابت وارن یکی از افراد حزب دموکرات که قرار است نامزد انتخاباتی ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۰ باشد، در وبلاگ خصوصیاش نوشت: باید با تقسیم کردن شرکتهایی مثل آمازون، اپل، فیسبوک و گوگل آنها را تنبیه کرد.
بیش از ۱۰۰ مدیر کسبوکار آمریکایی حتی سنگینوزنهای فناوری از جمله جف بزوس مدیرعامل آمازون، مارک زوکربرگ مدیرعامل فیسبوک، سوندار پیچای مدیرعامل گوگل، تیم کوک مدیرعامل اپل و جک دورسی مدیرعامل توییتر در نامهای از کنگره آمریکا خواستند که برای حمایت از افرادی که بعد از ورود غیرقانونی والدینشان به آمریکا در این کشور بزرگ ...
گزارش ها حاکی است که مارک زوکربرگ به تیم های توسعه پیام رسان های فیس بوک و اینستاگرام دستور داده که رمزگذاری سرتاسری (end–to–end encryption) را به سرویس چت خود بیفزایند.
روسیه که از مدتها قبل خواستار ذخیره سازی داده های کاربران روس فیس بوک و توییتر بر روی سرورهایی در داخل این کشور است، قصد دارد این دو شرکت را مجبور به این کار کند.