دبیر سازمان نظام صنفی رایانهای تهران:
تغییر نگرش اتاق تهران از بازارهای سنتی به نوین با حضور نمایندگان فاوا
فخری زارع / مولف
تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۸
تغییر نگرش اتاق تهران
دبیر سازمان نظام صنفی رایانهای تهران در خصوص حضور نمایندگان صنف فاوا در اتاق بازرگانی و تاثیر آن در روابط سازمان نصر و اتاق بازرگانی گفت: هیات مدیره این دوره سازمان نظام صنفی رایانهای تعاملات بسیار خوبی با اتاق تهران دارد. اما قطعا با حضور این هفت نماینده بخش خصوصی صنف فاوا در هیات نمایندگان اتاق تهران، این تعاملات گستردهتر میشود و شاهد تغییر نگرش پارلمان بخشخصوصی خواهیم بود.
علی آذرکار افزود: حضور نمایندگان صنف فاوا در اتاق از دو منظر حایز اهمیت است، نخست اینکه تعامل اتاق و سازمان نصر بیشتر میشود و در عین حال باعث عوض شدن نگاه اتاق بازرگانی از بازارهای سنتی به بازارهای مبتی بر فناوریهای نوین از جمله فناوری اطلاعات خواهد شد.
وی گفت: باید میان سرمایه گذار سنتی با افرادی که ایدههای نوین دارند، پیوند برقرار شود تا ایدهها بتوانند در یک فضای مدرن و نوین رشد کنند.این شرایط اکنون در اتاق بازرگانی ایجاد شده است. اما اینکه چقدر حضور این افراد در اتاق تهران میتواند به توسعه کسب و کارهای فعالان صنف فاوا منجر شود، بستگی به تلاش آنها دارد.
پیگیری مطالبات بخش خصوصی
آذرکار همچنین با تاکید بر اینکه در تعامل سازمان نظام صنفی رایانه ای و اتاق بازرگانی بسیاری از مشکلات فعالان بخش خصوصی صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات درون صنفی حل خواهد شد، گفت: اتاق بازرگانی بزرگترین تشکل بخش خصوصی است که به طور قطع با تعامل وهمدلی سایر تشکلها میتوان مشکلات فعالان اقتصادی را باصدای رساتری عنوان کرد شاید به گوش مسوولان برسد.
دبیر سازمان نظام صنفی رایانهای تهران افزود: بخش عمدهای از مشکلات و مطالبات فعالان اقتصادی باهم مشترک است که شامل مسایل بیمهای ، مالیاتی، گمرکی و ... میشود. این مطالبات در فضای گسترده اتاق بازرگانی بسیار بهتر قابل پیگیری است. بنابراین قطعا اتفاقات خوبی در راه خواهد بود.
وی تصریح کرد: امیدواریم با سینرژی و همافزایی که بین فعالان بخش خصوصی فاوا با سایر فعالان اقتصادی در اتاق ایجاد میشود زمینه برون رفت از رکود فراهم شود.
اجرای قانون، نخستین انتظار
دبیر نصر تهران در مورد انتظارت بخش خصوصی حوزه فاوا از نمایندگان صنف در اتاق بازرگانی گفت: به اعتقاد من اولین گامی که باید برداشته شود، تمرکز بر اجرای درست و بدون کم و کاست قانون است. اگر قانون به درستی اجرا شود بسیاری از مشکلات و گرفتاریهای فعالان اقتصادی رفع میشود.
وی افزود: به طور مثال اکنون در حوزههای مختلف کسب و کار قوانین بسیار خوبی داریم که یا فراموش شدهاند یا به صورت محدود و سلیقهای اجرا میشوند. اتاق بازرگانی در جایگاهی است که میتواند این مسایل را پیگیری و بر لزوم اجرای درست قوانین تاکید کند.
مولف : فخری زارع