۰

نخستین همایش فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود

تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۳ تير ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۱۶
نخستین همایش فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال
۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود
نخستین همایش فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود

آی‌تی‌من- این رویداد که با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران به همت شرکت مشاوره مدیریت رهنمان و برپا می‌شود، محلی برای گفت‌وگو و طرح نظرات سیاستگذاران و تصمیم‌سازان نهادهای حاکمیتی، صاحبان بنگاه‌های بزرگ اقتصادی، اساتید دانشگاه، بنیان‌گذاران پلتفرم‌ها و استارتاپ‌های دیجیتالی و مدیران و توسعه‌دهندگان شرکت‌های فناوری خواهد بود.    
     
سید فرشاد فاطمی، دبیر نخستین همایش «فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال» در مورد اهداف برگزاری این رویداد می‌گوید: «هدف اصلی این رویداد، ایجاد یک فضای هم‌اندیشی، تبادل نظر و اندیشه و شناسایی فرصت‌های پیش‌رو میان بازیگران سنتی و بزرگ، تازه‌واردهای دیجیتال، شرکت‌های فن‌آور، رگولاتور و محققان است که به واسطه ورود به عصر دیجیتال و اقتصاد نوپدید دیجیتال کشور شکل گرفته است. این نکته را باید در نظر داشت که اقتصاد دیجیتال این توان بالقوه را دارد تا زندگی بهتر آحاد جامعه، کارآمدتر کردن کسب‌وکارها و حکمرانی بهتر را برای سیاستگذاران به ارمغان بیاورد. در عین حال عدم استفاده مناسب از فرصت‌های این بخش، می‌تواند منجر به گسترش شکاف فناوری در سطح کشور شود».   


   در نخستین همایش فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال(IDEAS) به منظور شناخت چالش‌ها و ارائه راهکارهایی برای رسیدن به اهداف «زندگی بهتر، کسب‌وکار بهتر، حکمرانی بهتر» نشست‌های مختلفی در قالب‌های متنوعی همچون مالتی‌ تاک‌‌ها (سخنرانی و ارائه راهکارهایی در حوزه‌های مرتبط)، میز IDEAS(بررسی مضامین مختلف زندگی، کسب‌وکار و حکمرانی بهتر توسط اساتید و صاحب‌نظران) و گفت‌وگو با کارشناسان (بررسی ابعاد مختلف سبک زندگی و اقتصاد در عصر دیجیتال) برگزار می‌شود.  
            
پنل‌ها و گفت‌وگوهای نخستین همایش «فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال» در ۶ محور اصلی برگزار می‌شود که این محورها عبارتند از :
• صنعت مالی، پیشران فرصت‌آفرینی : انقلاب پول، رمزارزها و CBDC، آینده بانکداری و پرداخت، چشم‌انداز فین‌تک‌ها و نئوبانک‌ها و...
• پلتفرم‌های دیجیتال در ایران : سوپراَپ‌های موبایلی و دستیاران دیجیتال هوشمند، چالش ارزش‌گذاری و IPOپلتفرم‌ها و...
• جامعه و شهروند دیجیتال : تحلیل داده‌های شبکه‌های اجتماعی، مهارت‌های دیجیتال و آینده کار و...
• راهکارهای دیجیتال در پاسخ به چالش‌های ملی : چشم‌انداز و ظرفیت‌های اقتصاد چرخه‌ای و اقتصاد اشتراکی، آینده غذا، امنیت غذایی و کشاورزی نسل چهارم و...
• فرصت‌‌‌آفرینی برای بازیگران سنتی : چشم‌انداز صنایع کشور در عصر دیجیتال، نقش مراکز نوآوری در تحول دیجیتال و...
• روندهای تحول‌آفرین مبتنی بر فناوری : معماری سیال و هم بافت داده و سامانه، مهندسی هوش مصنوعی و...

فرهاد نیلی، دبیر علمی نخستین همایش «فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال» در مورد ضرورت برگزاری این رویداد می‌گوید: «باید اذعان کرد که سبک‌ زندگی خاص ایرانی در عصر دیجیتال دچار تحول بزرگی شده است، ما در این رویداد با نگاهی فراگیر، تلاش می‌کنیم تا سیاستگذاران، صاحبان مشاغل بزرگ، مدیران کسب‌وکارهای دیجیتال و جوانان فعال در حوزه فناوری را با چالش‌ها، نیازها و بازارهای جدیدی که به دنبال این سبک زندگی جدید خلق شده‌اند، آشنا کنیم. امیدواریم که بتوانیم با این گفت‌وگوها نقشی هر چند اندک در فرآیند تصمیم‌سازی فعالان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور برای ساختن زندگی و کسب‌وکار بهتر در عصر دیجیتال ایفا کنیم».
در این رویداد علاوه بر ارائه سخنرانی‌های کلیدی، پنل و میزگردهای تخصصی، آخرین دستاوردهای «کسب‌وکارهای فعال در حوزه فناوری‌های مالی و اقتصاد دیجیتال» در نمایشگاه جانبی رویداد به نمایش گذاشته می‌شود. بانک‌ها، شرکت‌ها، پلتفرم‌ها و صاحبان کسب‌و‌کارها می‌توانند محصولات طراحی شده خود را که در زمینه ارتقای سبک زندگی و بهبود فضای کسب‌و‌کار در عصر دیجیتال، ایجاد کرده‌اند در فضای نمایشگاهی رویداد به نمایش گذارند. 
     
نخستین همایش فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال (IDEAS) به مدت ۲ روز و طی روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار می‌شود.   
 
علاقه‌مندان به شرکت و حضور در نخستین همایش «فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال» می‌توانند به دلخواه خود یکی از سه طرح گروهی، عادی یا دانشجویی را برای ورود به این رویداد انتخاب کنند. 

برای ثبت‌نام و کسب‌ اطلاعات بیشتر لطفا به وبسایت نخستین همایش «فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال» به نشانی http://ideas.rahnaman.com مراجعه کنید.
 
 
کد مطلب : ۲۸۱۲۶۵
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما

پربيننده ترين