سردرگمی کاربران بین پیامرسانهای ایرانی
تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۲۵
آیتیمن- این خبرگزاری مدعی شد: برخی از کاربران سامانه فارس من با ثبت سوژه در این سامانه از مسوولان خواستهاند که با تولید پیام رسان واحد، کاربران را از سردرگمینجات دهند. سردبیر این سوژه گفت: کاربران زیادی تمایل دارند که از پیام رسانهای بومیاستفاده کنند اما تعدد این پیام رسانها، کاربران را دچار سردرگمیکرده است.
وی گفت: در حال حاضر هر کابری طبق سلیقه و تجربه خود از یک پیام رسان استفاده میکند و با این وضعیت ارتباط افراد ممکن نیست.
سردبیر این سوژه گفت: از سوی دیگر هر پیام رسانها هم نقاط قوت و ضعفی دارد که نمیتواند رضایت کامل کاربر را جلب کند.
به گزارش فارس، این نخستین بار نیست که ایده تجمیع پیام رسانهای بومیو داشتن یک پیام رسان واحد مطرح میشود.
پیش از این هم این موضوع مورد انتقاد کاربران بود و برای آن هم راه حلهایی مطرح شد؛ از جمله اینکه ارتباط بین برنامه ای بین پیام رسانها برقرار شود یا مرکز واحد انتقال پیامیراه اندازی شود که همه پیامها از طریق آن مرکز بین پیام رسانها مبادله شود.
اما هیچ یک از این ایدهها نتوانسته نظر مساعد صاحبان پیام رسانها و مسوولان دولتی را جلب کند.
در تازه ترین اظهار نظر، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در باره اینکه چرا چندین پیام رسان بومیوجود دارد؟ توضیح داد: نظر مردم و همچنین پرهیز از ایجاد انحصار در بازار برای ما مهم است.هم اکنون وزارت ارتباطات از 4 تا 5 پیام رسان داخلی حمایت میکند و برنامه این است که هر کدام که استقبال بیشتری کسب کردند مورد حمایت بیشتر قرار گیرند.
به گفته وی، همچنین وزارت ارتباطات با حمایت از چندین پیام رسان و ارایه فرصت یکسان برای رشد به آنها، سعی میکند که پیش از ایجاد رقابت در بازار، از ایجاد انحصار در آن جلوگیری کند.
این در حالی است که در زمان فیلتر تلگرام، تعدد پیامرسانها و سردرگمیکاربران باعث شد تعداد زیادی از آنها ماندن در تلگرام فیلترشده را ترجیح بدهند. درواقع متولیان در کنار توجه به موضوع عدم انحصار، باید به این نکته توجه کنند که اصل کلیدی در مهاجرت کاربران پیامرسان جایگزین داخلی، امکان دسترسی کاربران به مخاطبانشان در «یک پیامرسان واحد» است؛ به عبارت دیگر باید بتوانند به شبکه ارتباطی خود را بهصورت یکجا دسترسی داشته باشند. درنظر گرفتن تدبیری برای این موضوع، یکی از ضروریات کمک به کاربران برای حضور در پلتفرمهای داخلی است.
مرجع : فارس