غول نظامی صنعتی آمریکا هک شد
تاریخ انتشار
شنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۵۴
آیتیمن- گروه هکری روسی کیل نت (Killnet) اعلام کرد که وبسایت شرکت نظامی-صنعتی آمریکایی لاکهید مارتینتولیدکننده سامانه پرتاب موشک هیمارس را هک کرده است.
این گروه هکری با نشر یک پیام در کانال تلگرامیخود نوشت، بهترین سیستم دفاعی جهان موسوم به آکامای (Akamai) در شرکت لاکهید مارتین سقوط کرد! شاید آنها متوجه شدهاند که نباید به تروریستها کمک کنند!
به نوشته اسپوتنیک، هکرهای گروه کیل نِت اوایل ماه جاریمیلادی علیه این شرکت بزرگ اسلحهسازی آمریکا اعلام جنگ کرده و وعده دادند که حمله سایبری به این شرکت وارد مرحله جدید و بالاتری شود.
این گروه هکری درباره هدف خود از این حمله سایبری اعلام کرده شرکت لاکهید مارتین باید در مقابل کمک به تروریستهامسئولیتپذیر و پاسخگو باشد. اصلیترین دلیل این حمله سایبری، ارسال سامانههای موشکی چندمنظوره «هیمارسِ»این شرکت به اوکراین است.
به گفته اسپوتنیک در زمان تهیه این مطالب، دسترسی به وبسایت این شرکت آمریکایی ممکن نبود. بر اساس پیامیکه در کانال تلگرامیجامعه هکرهای روسیه ارسال شده، علاوه بر سیستم مجوز داخلی کارکنان شرکت لاکهید مارتین،اطلاعات همه نامزدهای کار در این شرکت نیز هک شده است.
سامانه موشکی پرتاب چندگانه M142 HIMARS (سیستمموشک توپخانهای با تحرک بالا) در ایالاتمتحده آمریکا توسط شرکتهای BAE Systems و لاکهید مارتین در سالهای۱۹۹۶-۲۰۰۰ توسعهیافته و از سال ۲۰۰۳ تولید شده است. این سامانه ساخته شده بر اساس شاسی چرخ سه محورFMTV ارتش ایالاتمتحده، میتواند شش موشک یا یکموشک بالستیک عملیاتی-تاکتیکی ATACMS را حمل کند، برد شلیک مؤثر برای انواع خاصی از پرتابهها تا ۸۰کیلومتر است.
این شرکت آمریکایی تولیدکننده جنگندههای معروفی چون اف ۱۴، اف ۲۲ و اف ۳۵ است.
از اواخر ژوئن سال جاری، چهار ماه پس از آغاز عملیاتنظامیروسیه در اوکراین، هیمارس توسط نیروهای اوکراینیعلیه نیروهای مسلح روسیه مورد استفاده قرار گرفته است.
این حمله سایبری در حالی رخ میدهد که مقامات آمریکاییروز دوشنبه ۸ اوت اعلام کرده بودند که این کشور راکت هیمارسبیشتری را بهعنوان بخشی از یک بسته کمک دفاعی عظیم، به اوکراین ارسال خواهد کرد.
از آغاز عملیات نظامیروسیه در اوکراین، روسیه و اوکراینو متحدان غربی کییف، علاوه بر درگیری میدانی، در دیگرابعاد این جنگ ترکیبی، ازجمله جنگ سایبری در حال جنگ مداوم هستند.
مرجع : سایبربان