۰
رییس پلیس راهور اعلام کرد:

اجرای کروکی الکترونیکی؛ به زودی در کل کشور

تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۵۱
اجرای کروکی الکترونیکی؛ به زودی در کل کشور
اجرای کروکی الکترونیکی؛ به زودی در کل کشور

آی‌تی‌من- سردار کمال هادیانفر در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا شرکت‌های بیمه در زمینه کروکی‌های الکترونیکی با پلیس همراهی دارند یا خیر؟ گفت: بیمه‌ها همراهی خوبی دارند و اتفاقا تفاهم نامه‌ای با بیمه مرکزی داشتیم که تا کنون هیچ مشکلی در این زمینه نداشتیم. امیدواریم به زودی و طی ماه‌های آینده با همراهی بیمه‌ها و همچنین تکمیل زیرساخت‌ها سامانه کروکی الکترونیکی در کل کشور ساری و جاری شود.

به گفته‌ هادیانفر، استفاده از سامانه کروکی الکترونیکی حداقل تا ۲۰۰۰ میلیارد تومان به نفع بیمه‌ها خواهد بود. چرا که برابر پایش‌ها و بررسی‌های انجام شده سالانه مبلغی بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان صرف پرداخت خسارات تصادفات ساختگی یا خسارات سوری می‌شود.

هادیانفر افزود: سالانه به طور متوسط یک میلیون و ۲۰۰ هزار تصادف هم فوتی، جرحی و خسارتی در کشور رخ می‌دهد که قطعا ایجاد کروکی الکترونیکی به آن کمک شایانی خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما هر زمانی که بتوانیم گره‌ای از مشکلات را باز کنیم آن را انجام خواهیم داد، گفت: در زمینه ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی ما از سال گذشته طرحی را برای ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی اجرا کردیم که بر اساس آن تسهیلاتی را برای افرادی که خودرو یا موتورسیکلتشان توقیف شده فراهم شد. ما با استفاده از قانونی که مربوط به چندین دهه پیش بوده و اختیاراتی را به وزیر کشور داده بود توانستیم پرداخت قسطی جرایم رانندگی را برای خودروهای توقیف شده فراهم کنیم. همچنین سقف مبلغ جریمه برای توقیف خودروها را نیز از یک میلیون تومان به سه میلیون تومان افزایش دادیم. با این تسهیلات خودروها یا موتورسیکلت‌هایی که ۷۲ ساعت از توقیف شان گذشته باشد و فاقد دستور قضایی باشند از پارکینگ‌ها ترخیص می‌شوند. ضمن اینکه هزینه پارکینگ را نیز معادل سال ۹۴ حساب کردیم.

هادیانفر ادامه داد: در گام بعدی نیز مهلت پرداخت قسطی جرایم رانندگی را از ۱۲ ماه به ۱۸ ماه افزایش دادیم. به عبارت بهتر اگر خودرو یا موتورسیکلتی توقیف شود مالک یا متصرف آن می‌تواند به شرطی که ۷۲ ساعت از توقیف گذشته و وسیله نقلیه فاقد دستور قضایی باشد به پارکینگ‌ها مراجعه کرده و با قسط بندی جرایم و با پرداخت هزینه معادل سال ۹۴ برای پارکینگ، وسیله نقلیه خود را تحویل بگیرند.

وی افزود: امروز با اقداماتی که انجام شده خودرویی با جریمه بیش از هفت یا هشت میلیون تومان به بالا نداریم و این تعداد خودروها نیز بسیار اندک است. ضمن اینکه امکان پرداخت موردی جرایم در سایت راهور ۱۲۰ نیز وجود دارد.

وی در پاسخ به پرسشی دیگر پیرامون درآمد راهور از خدماتی که به مردم ارایه می‌کند نیز گفت: پلیس راهور هیچ درآمدی از خدمات ارایه شده به مردم ندارد اما ممکن است دیگر شرکت‌هایی که خدماتی را در این خصوص ارایه می‌کنند درآمدی داشته باشند.

هادیانفر درباره اینکه معمولا جریمه‌های رانندگی چقدر بعد از ثبت از طریق پیامک اعلام می‌شود، گفت: تلاش ما این است که در کمترین زمان ممکن این موارد به اطلاع شهروندان برسد. البته شهروندان توجه داشته باشند که تنها پیامک‌هایی که حاوی شناسه قبض و شناسه پرداخت باشد به منزله جریمه بوده و پیامک‌هایی که فاقد این کدها باشد به معنای جریمه خودرو نیست.

وظیفه پلیس راهور ناجا درباره فعالیت سایت راهور ۱۲۰ و قطعی‌های مقطعی آن گفت: فعالیت این سایت ادامه دارد و ما نیز در تلاشیم تا برخی از مشکلات آن را که عمدتا ناشی از افزایش بار و میزان مراجعات است مرتفع کنیم اما در حال حاضر خدمات این سایت بدون هیچ مشکلی در حال انجام است.

 
مرجع : ايسنا
برچسب ها :
کد مطلب : ۲۷۷۳۴۳
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما

پربيننده ترين