وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد:
توجه وزارت صنعت به گسترش فناوری و شرکتهای دانشبنیان تجاری
تاریخ انتشار
شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۸
رضا رحمانی اظهار کرد: رفع نقدینگی واحدهای تولیدی و صادراتی در واقع گامی مؤثر و هدفمند در راستای توسعه اقتصادی و صنعتی کشور است لذا از بانکهای عامل و شعب آنها درخواست میشود با واحدهای تولیدی و صادراتی همکاریهای لازم را انجام دهند و نیازهای مالی این واحدها را در جهت رونق تولید کشور برطرف کنند.
وی با بیان اینکه تقویت و حمایت از واحدهای فعال موجود یک تکلیف و اولویت مهم است و باید ظرفیتهای خالی صادرات و تولید، هدفگذاری شوند، ادامه داد: حوزه گسترده صنعت، تولید، بازرگانی داخلی و خارجی نیازمند راهکارهای علمی و عملی جدید برای توسعه و رونق سرمایهگذاری است و نباید به راهکارهای فعلی و گذشته بسنده کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تقویت صادرات و افزایش مراودات تجاری با بازارهای بینالمللی را از اهم برنامههای دولت دانست و تصریح کرد: در این راستا واحدهای صنعتی، تولیدی و تجاری باید از علوم و فنون نوین نیز بهره ببرند و یکی از سیاستهای مهم و تأثیرگذار وزارت صنعت معدن و تجارت و مجموعه هیأت دولت توجه بیشتر به دو مقوله صادرات محصولات باکیفیت به بازارهای جهانی و نیز گسترش فناروی و شرکتهای دانش بنیان تجاری و تولیدی است که باید با اتکا به دانش و فناوریهای نوین تولید شوند و کشور به سمت تولید فرآوردههای صادراتی محور گام بردارد.
رحمانی تاکید کرد: باید از ظرفیت مردم و استفاده از ایدههای نو و خلاقانه مردم بهرهگیری شود، چراکه رونق گیری یک واحد تولیدی نقشی مهم در توسعه و رشد کشور و اقتصاد جامعه دارد.
او به کیفیت داشتن کالاهای صادراتی کشور اشاره کرد و گفت: کالاهای تولید شده صادراتی باید از کیفیت و مرغوبیت جهانی برخوردار باشد تا بتوان جایگاه خود در سطح بین الملل را تثبیت کرد و توان رقابت با کالای دیگر کشورها را داشته باشد.
مرجع : ايسنا