۰
میرمهدی: گروهی کمر به نابودی اتحادیه بسته‌اند

بدهی یک میلیاردی اتحادیه فناوران رایانه به شهرداری بابت تغییر کاربری

مریم عسگری / مولف
تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۴۳
بدهی یک میلیاردی اتحادیه فناوران رایانه به شهرداری بابت تغییر کاربری

آیتی‌من - در بخشی از نامه سید مهدی میرمهدی کمیجانی، رییس اتحادیه صنف فناوران رایانه که در پی اعتراض گروهی از فعالان صنفی به مسکونی بودن موقعیت ساختمان اتحادیه صورت گرفته آمده است: «محل اتحادیه از زمان خریداری تاکنون مسکونی است؛ ولی از این ملک تا کنون بصورت اداری بهره برداری می شد. این نکته قابل توجه است که متاسفانه برخی از همکاران صنفی که خود از اتحادیه، پروانه کسب دریافت کرده اند و عضو فعال صنف هستند و سابقه قابل توجهی هم در این صنف دارند، افرادی هستند که بدلیل تغییر کاربری ساختمان اتحادیه طی تماس با شهرداری درخواست پلمپ اتحادیه را کرده اند.

حتی این افراد بیشتر از شهرداری کار را دنبال می کنند و هر روز از شهرداری در پی جوابیه هستند و پیگیری را حتی به شهردار کل، حراست کل شهرداری، اجرای احکام شهرداری، شهرداری منطقه 6 رسانده اند» در بخش دیگری از نامه، رییس اتحادیه با گلایه از اعضای صنف گفته است که اتحادیه آبروی صنف است و در صورت بروز هر مشکلی برای این اتحادیه که در حال رشد و توسعه است، آبروی صنف به خطر می افتد؛ لذا از اعضای صنف دعوت می کنم خانه خود را ویران نکنند.

 هزینه یک میلیاردی اداری سازی 
سید مهدی میرمهدی کمجانی در گفت و گو با روزنامه فناوران اعلام کرد که جای تاسف دارد که پس از سال ها تلاش و درست زمانی که اتحادیه صنف فناوران رایانه در مرحله شکوفایی است، عده ای از خانواده همین اتحادیه به بهانه مسکونی بودن موقعیت ساختمان اتحادیه به شهرداری اعتراض کرده اند تا شهرداری برای پلمپ اتحادیه وارد عمل شود. به گفته وی، البته نتیجه اعتراض این افراد تاکنون قرار دادن بلوک (نیوجرسی) مقابل در اصلی اتحادیه بوده است که این بلوک روز پنج شنبه از مقابل اتحادیه برداشته شد.

وی افزود: اعتراض این افراد در حالی شکل گرفته که اتحادیه تمام مجوزهای لازم برای فعالیت و همچنین هرگونه تغییر در ساختمان را از شهرداری دریافت کرده و هیچ کار غیرقانونی انجام نداده است. با این حال این اقدام برخی از اعضای صنف که مشخص نیست با چه هدفی صورت گرفته، موجب شده است که اتحادیه ناچار به پرداخت مبلغی بیش از یک میلیارد تومان بابت تغییر کاربردی مسکونی به اداری ساختمان اتحادیه شود که با چانه زنی های بسیار این رقم به 800 میلیون تومان کاهش یافت.

میرمهدی گفت: با توجه به اینکه اتحادیه اندوخته مالی چندانی ندارد، درخواست تقسیط این مبلغ به شهرداری ارائه شده است که امیدواریم مورد قبول واقع شود. زیرا در غیر این صورت ناچار به فروش دفتر اتحادیه و اجاره ملکی باشیم که شاید در شان اتحادیه و اعضای صنف نباشد. وی افزود: تا زمان حضور آقای قالیباف، شهرداری با فعالیت اتحادیه ها در واحدهایی با کاربری مسکونی مشکلی نداشت؛ ولی در دوره جدید با فشار چند تن از اعضای اتحادیه که دارای پروانه از اتحادیه هستند، اتحادیه با مشکلاتی مواجه شده است.

وی از اعضای صنف آی تی درخواست کرد که به جای اینکه در مقابل رشد اتحادیه مانع ایجاد کنند به توسعه آن کمک کنند؛ زیرا این اتحادیه خانه آنهاست و هر ضربه ای کل خانواده را تحت تاثیر قرار می دهد.

 پاسخ به یک شایعه
در این رابطه اما حرف و حدیث هایی مبنی بر اینکه بخشی از پول حاصل از فروش دو دفتر قبلی اتحادیه که در خیابان ایرانشهر واقع بود در حساب شخصی رییس اتحادیه صنف رایانه بوده و بابت این سپرده بلندمدت سود هنگفتی عاید وی می شود به گوش 
می رسد.

میرمهدی در واکنش به این موضوع گفت: همه چیز در اتحادیه صنف فناوران رایانه شفاف است و اینجانب به عنوان رییس اتحادیه با سند و مدرک ثابت می کنم که این ها تهمتی بیش نیست و شایسته است افرادی که چنین افترایی زده اند عذرخواهی کنند.

وی افزود: ساختمان فعلی اتحادیه در سال 1386 از محل فروش یکی از دفاتر اتحادیه سابق که در خیابان ایرانشهر واقع بود و با کمک مالی 37 نفر از اعضای اتحادیه با قیمت 230 میلیون تومان خریداری شده و پس از مدتی و در زمان هیات مدیره دوره دوم، دفتر دوم با رقم 240 میلیون تومان به فروش رفت و مبلغ آن به حساب اتحادیه واریز شد.

میرمهدی گفت: پس از چند سال یکصد میلیون تومان به عنوان سود روی مبلغ سپرده گذاری شده آمد که اتحادیه این مبلغ را صرف توسعه ساختمان اتحادیه کرد؛ به طوری که ساختمان یک طبقه آن زمان در 2 طبقه توسعه یافت و بخش های مختلفی چون سالن جلسات و ... به ساختمان افزوده شد که همه این اقدامات پس از دریافت مجوزهای لازم از شهرداری انجام شد.

وی افزود: با صراحت اعلام می کنم که برای تمام گفته های خود سند و مدرک دارم و افراد دارای پروانه اتحادیه و رسانه ها می توانند از اتحادیه این اسناد را مطالبه کنند.

به گفته میرمهدی، اتحادیه به هیچ وجه در صدد تصرف پول و سرمایه نیست و تنها به رشد و اعتلای صنعت فکر می کند. همچنین قرار بر این بود که تمام اعضای صنف به عنوان سهام دار اتحادیه معرفی شوند و  سهامدار ساختمانی شوند که حدود 4 سال پیش حدود 12 میلیارد تومان قیمت داشت (ساختمان فعلی اتحادیه صنف رایانه) ؛ اما حالا با کارشکنی اعضای اتحادیه ممکن است دچار مشکل شویم و توان خرید ملکی در این حد را نداشته باشیم.

وی افزود: به نظر می رسد که تعدادی از اعضای صنف با دلایل خاص خودشان در پی انحلال و از بین بردن اتحادیه صنف رایانه باشند. میرمهدی از تمام فعالان صنفی درخواست کرد که به جای ضربه زدن به اتحادیه و صنف به فکر همکاری و همیاری برای بهبود وضعیت و رشد اتحادیه و صنف آی تی باشند.

 
مولف : مریم عسگری
کد مطلب : ۲۷۰۸۰۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما