۰

پیام رسان داخلی نیاز به 300 میلیارد تومان بودجه دارد

تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۵۵
پیام رسان داخلی نیاز به 300 میلیارد تومان بودجه دارد

جواد جاویدنیا افزود: از یک نظر فیلترینگ موفقیت آمیز بود زیرا شبکه های پیام رسان داخلی به معایب خود پی برده و آن ها را اصلاح کردند.

وی گفت: در مقطعی ۸۰۰ هزار کاربر روزانه وارد شبکه های اجتماعی داخلی می شدند و عضو شورای عالی فضای مجازی نقل می کرد که در همان ایام برنامه نویسان پیام رسان های داخلی با همت مضاعف در حال برطرف کردن نواقص کار بودند.

جاویدنیا با بیان این که زحمت و تلاش این گروه بازتاب داده نمی شود تا مردم با آن آشنا شوند، گفت: وقتی وارد نرم افزارهای داخلی (شبکه های اجتماعی، مسیریاب ها، موتورهای جستجو و غیره) می شویم به این توجه نمی شود که آن نرم افزار خارجی چندین سال زودتر از نرم افزار داخلی فعالیت کرده و توانسته نواقص خود را برطرف کند.

وی افزود: باید فرهنگ سازی شود که مردم انتظار خود را در ابتدا از شبکه های اجتماعی داخلی پایین تر آورده و از آن حمایت کنند، انتظاری که در مردم ایجاد شده درست نیست، نباید یکباره از نرم افزاری که عمر یکساله دارد انتظار داشته باشیم مانند تلگرامی که ۶ سال فعالیت می کند، توانایی داشته باشد.

معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور گفت: با آن فشاری که وارد شد نرم افزارهای داخلی رشد کردند و اکنون مدیران پیام رسان های داخلی بیان می کنند که می توانیم حجم بیشتری از مخاطب را پاسخگو باشند.

جاویدنیا تاکید کرد: صنعت شبکه های اجتماعی هر کشوری که بتواند کل آن کشور را پوشش دهد بدون کمک های دولت شکل نگرفته و هرجایی که موفقیتی بوده حتی در خود آمریکا، با حمایت دولت این کار انجام شده است. وقتی ظرفیت فضای مجازی به یک سقف خاص می رسد در همه کشورها حمایت هایی از جمله پهنای باند، سرور و غیره صورت می گیرد.

وی تصریح کرد: تلگرام سه هزار سرور برای ایرانی ها دارد و به وزارت ارتباطات تکلیف شده که از ناحیه شورای عالی فضای مجازی تسهیلات مؤثر در اختیار آن ها قرار دهند، آیا این تسهیلات مؤثر بوده است؟ ۱۰ سرور یا کمک پنج میلیارد تومان چقدر توانسته کمک کند، در ارزیابی که صورت گرفته برای آن که سرویسی بتواند مانند تلگرام پاسخگو باشد باید حداقل معادل ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه و امکانات داشته باشد.

 
مرجع : مهر
کد مطلب : ۲۷۰۷۳۲
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما