۰

تغییر روند آموزش عالی با هوش مصنوعی

تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۰۰
تغییر روند آموزش عالی با هوش مصنوعی
تاثیر فیس بوک، گوگل و آمازون روی آموزش عالی چیست؟
این پلتفرم ها و صدها پلتفرم دیگر از هوش مصنوعی نشات می گیرند که از این میان می توان به کلان داده ها، پردازش زبان، اتوماسیون و فناوری رباتیک اشاره کرد.

این ماشین های هوشمند پتانسیل بالقوه بالایی دارند. شرکت های تحقیقاتی معتقدند که تا سال ۲۰۲۰ این الگوریتم ها تاثیر مستقیمی روی کار یک میلیارد کارگر در جهان خواهند گذاشت. 

شرکت مشاوره ای مک کینزی که معتبرترین شرکت مشاوره مدریت جهانی است، معتقد است تولید ناخالص جهانی در نتیجه هوش مصنوعی ۱۴ درصد افزایش خواهد یافت.

هوش مصنوعی تاثیرات قابل توجهی نیز در تحقیقات می گذارد. به عنوان مثال هوش مصنوعی به محققان کمک می کند که بسیاری از ترکیبات بالقوه را به عنوان منابع جدید دارویی شناسایی کنند.

ربات ها نیز می توانند برای آزمایش این داروها استفاده شوند و نمونه های دارویی روی آن ها به کار گرفته شود. ربات ها سبب افزایش سرعت و کارایی غربالگری می شوند. بنابراین کارهای ما تحت تاثیر هوش مصنوعی تغییر خواهد کرد.

آیا هوش مصنوعی می تواند تحصیلات عالی را نیز دستخوش تغییرات کند؟
دانشگاه ام آی تی (MIT) اخیرا دانشکده هوش مصنوعی و محاسبات در این دانشگاه ایجاد کرد. در دهه گذشته رشته های تحصیلی و مدارک جدیدی در این حوزه ایجاد شده است. این روند ادامه دارد و دوره های جدیدی نیز ایجاد خواهد شد. آلمان هم اکنون یک دوره جدیدی برای دانشجویان پزشکی خود برگزار می کند.

این دوره با نام پزشکی در عصر دیجیتال مطرح می شود و بر مهارت های کلیدی دیجیتالی پزشکان که نیاز پیدا خواهند کرد تمرکز می کند.

در این دوره ها نحوه ارتباط بین پزشکان و بیماران در عصر اینترنت ارائه داده می شود. از دیگر موضوعات تدریسی در این کلاس ها استفاده از داده ها و بانک بیماران، سیستم های جراحی رباتیک و پزشکی از راه دور است.

پزشکی از راه دور یا دورپزشکی به کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات برای فراهم آوردن مراقبت سلامت و خدمات و حمایت از بیمار یا امدادشونده در زمانی که فاصله جغرافیایی بین دو گروه فراهم کننده و گیرنده خدمات پزشکی وجود داشته باشد گفته می شود.

برآورد شده است که به دلیل توسعه هوش مصنوعی و فناوری رباتیک تا سال ۲۰۲۲ کارمندان نیاز خواهند داشت که مهارت های بیشتری بیاموزند و تحت آموزش قرار بگیرند.

در آینده ای نزدیک نیروی کار میان انسان و ماشین ها تقسیم خواهد شد و این وظیفه را هوش مصنوعی و ربات ها به عهده خواهند گرفت. بنابراین آموزش عالی نیز باید در راستای سازگاری با این فناوری ها برآید. 

 
مرجع : ايسنا
کد مطلب : ۲۷۰۴۷۷
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما