پلیس فدرال آمریکا افبیآی از ورزشکاران این کشور خواسته تا در بازیهای المپیک زمستانی پکن وسایل شخصی خود و به خصوص لپتاپ و گوشیهایشان را به همراه نبرند.
بعدازظهر روز پنجشنبه میان پخش آنونس برنامهها بهمدت 10 ثانیه، تصاویری از سران منافقین و صوت یکی از سخنرانیهای آنها روی آنتن شبکه یک دیده و شنیده شد، و البته اتفاقات مشابهی در شبکه قرآن و رادیو جوان و رادیو پیام هم رخ داده است.
رییس هیات مدیره انجمن شرکتهای زنجیرهای توزیع و عرضه فرآوردههای نفتی ضمن بیان مشکلات جایگاهداران گفت: پس از حمله سایبری به پمپ بنزینها، هنوز سامانه هوشمند سوخت مشکل دارد و آفلاین است. اطلاعات جایگاهداران در سیستم ثبت نمیشود.
رییس کانون انجمنهای صنفی جایگاهداران با بیان اینکه به علت نبود و یا فرسوده بودن قطعات مشکلاتی در سامانه داریم، گفت: بیش از ۱۵ درصد نازلها غیرفعال هستند.
یک کارشناس فناوری اطلاعات با واکاوی فنی بروز اختلال در سامانه هوشمند سوخت کشور، ساختار این شبکه را به لحاظ وقوع رخدادهایی مانند حمله سایبری، هک و یا نفوذ تشریح کرد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان جلسه فوقالعاده این کمیسیون برای بررسی حمله سایبری به سامانه هوشمند کارت سوخت گفت:دولت روحانی در زمینه عدم بهروزرسانی این سامانه مقصر بود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه به دلایل سیاسی در دولت قبل به سازمان پدافند غیرعامل بیتوجهی میشد، گفت: حمله سایبری بعد از خرابکاریهایی که در حوزه هستهای انجام شد، قابل پیش بینی بود.
ناکارآمدی ساختارهای امنیت سایبری در کشور این بار هم منجر به وقوع حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت شد؛ سناریویی که در حال تکرار است و نهاد اصلی پاسخگو در این زمینه هنوز به درستی مشخص نیست.
هیچ شرکتی در مقابل یک حمله پیچیده ایمن نیست. برای مثال هر شرکتی ممکن است توسط یک آسیبپذیری روز صفر به زیر کشیده شود یا با ابزارهای پیچیده و غیراستاندارد به دام بیفتد. برای آنکه با موفقیت یک حمله پیچیده را شکست داده و عواقب منفی آن را به حداقل برسانید؛ باید همین امروز خود را در برابر چالشهایی را که تیم امنیت سایبریتان ...
تحقیقات شرکت امنیت سایبری آمریکایی-اسرائیلی «چک پوینت» نشان میدهد که عامل اختلال گسترده در سامانه کامپیوتری شرکت راهآهن ایران که ۱۸ تیرماه امسال رخ داد، حمله سایبری یک گروه هکری به نام «ایندرا» بوده است.
۱۰ روز پس از بروز حملات سایبری به سیستمهای رایانهای وزارت راه و راه آهن، مرکز مدیریت افتا در اطلاعیهای ساده انگاری و کم توجهی به هشدارهای امنیتی را عامل اصلی بروز این حملات عنوان کرد.
یک شرکت امنیت سایبری در آمریکا ضمن اعلام این که حدود 200 شرکت در این کشور هدف حمله سایبری قرار گرفتند، مدعی شد یک گروه باجافزاری روس مسوول این حملات است.
بررسیهای امنیتی نشان میدهد که گروهی از هکرهای دولتی از سال ۲۰۱۷ تاکنون دیپلماتها را در نقاط مختلف جهان از جمله کشورهایی در آفریقا و خاورمیانه هدف حمله سایبری قرار دادهاند.
مدیران شرکت ابر آروان، صبح دیروز (سه شنبه 17 فروردین) در نشستی خبری به تشریح ماجرا، شیوه مقابله و میزان خسارات ناشی از حمله هک به زیرساخت رایانش ابری این شرکت و اقدامات جبرانی شرکت برای مشتریان پرداختند. حملهای که به گفته آنان، بیش از ده میلیارد تومان برای ابرآوران هزینه در برداشته است.