رئیس خانه خلاق و نوآوری مجلس شورای اسلامی در بخش فروم حکمرانی اینوتکس با اشاره به روند شکلگیری خانه خلاق و نوآوری مجلس شورای اسلامی، اظهارکرد: این نهاد با شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها برای حل مشکلات مجلس در تعامل است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور در رویداد «مالکیت فکری و توسعه پایدار؛ خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» اظهار داشت: بالای ۹۰ درصد دارایی شرکتهای دانش بنیان از جنس داراییهای نامشهود است که نخست باید ارزیابی و ارزش گذاری و در ادامه تبدیل به اعتبار شوند تا شرکتها بتوانند از این اعتبار برای گرفتن تسهیلات ...
مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه صادرات محصولات دانش بنیان را اولویت اصلی صندوق برشمرد و از بسته حمایتی جدید ویژه صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی کرد.
معاون علمی رییس جمهور از ایجاد پلتفرم جامع خدمات حمایتی و سامانه فراخوانهای معاونت علمی برای اطلاعرسانی مناسب و دسترسی بهتر دانشبنیانها به انواع تسهیلات و حمایتها خبر داد.
معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری تاکید کرد: تبدیل ۱۰۰۰ شرکت دانشبنیان نوپا به شرکت فناور در دستور کار است و در این حوزه نیازمند همراهی و کمک صندوقهای پژوهش و فناوری کشور هستیم.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان اعلام کرد: جذب استعدادهای برتر و نخبگان در بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان از ۱۴۰۳ در سامانه بنیاد به صورت مستمر انجام میشود نه فراخوان محور.
دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمیگفت: اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان به شرکتهای دانشبنیان تخصیص داده شده که ۴۵ درصد این منابع به شرکتهای حوزه هوش مصنوعی اعطا شده است.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی پیشبینی کرد که فروش شرکتهای دانش بنیانی که از تسهیلات رشد تولید این صندوق استفاده کنند به حدود ۷۰ همت برسد و گفت: سه بانک تاکنون ۳۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات رشد تولید دانشبنیان پرداخت کردهاند و برآورد داریم که این رقم امسال منجر به ۵۰ همت رشد فروش شود. ضمانت تعهد پرداخت هم از سوی صندوق نوآوری ...
دومین گردهمایی باشگاه شرکتهای صادراتی دانشبنیان با حمایت مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، کریدور صادرات و کریدور فناوری تا بازار، فردا (یکشنبه 29 بهمن ماه) برگزار میشود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور از ماموریت همافزایی، هماهنگسازی و ایجاد زیرساختهای لازم و ارائه خدمات اپراتوری توسط دولت برای توسعه هوش مصنوعی به دست مردم و بخش خصوصی گفت.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به سهم اقتصاد دانشبنیان از GDP کشور گفت: سهم اقتصاد دانشبنیان از GDP کشور باید به ۷ درصد برسد و این مساله نیازمند یک تأمین مالی جدی است.
وزیر اقتصاد گفت: میزان تسهیلات ارائه شده از سوی بانکها به شرکتهای دانش بنیان، از کمتر ۹۰ هزار میلیارد تومان به ۱۴۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ افزایش یافت.
وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر اینکه تامین مالی دانشبنیانها از اولویتهای کشور است، از پرداخت ۱۴۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان طی سال گذشته خبر داد.
معاون علمی رییس جمهور گفت: باید بسته ویژه ای برای حمایت از معلولان با نقش آفرینی دانش بنیانها تعریف شود که بازار مشخصی از سوی متقاضیان بزرگ این حوزه تضمین شود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به سامانه جان (جریان اقتصادی نوین) گفت: این سامانه که بهزودی راهاندازی میشود، به صورت آزمایشی مشغول ثبت محصولات دانش بنیان شرکتها است.