تفاهم نامه سه جانبه همکاری میان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دانشگاه علامه طباطبایی و صندوق فناوری پژوهش نوآفرین با هدف ایجاد و راهاندازی هاب فناوری دانشگاه علامه طباطبایی به امضا رسید.
آیتیمن- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صندوق پژوهش و فناوری نوآفرین و دانشگاه علامه طباطبایی تفاهمنامهای را با هدف ایجاد و راهاندازی هاب فناوری دانشگاه علامه امضا کردند.
حسین خسروپور، مدیرکل دفتر توسعه فناوریهای نوین و تحول دیجیتال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه مراسم امضای این تفاهمنامه گفت: در راهاندازی هاب فناوری دانشگاه علامه، تغییر نگرش سنتی نسبت به پارکهای علم و فناوری مد نظر قرار میگیرد بطوریکه بر اساس نظام مسائل و تقاضایی که نسبت به توسعه فناوریهای دیجیتال وجود دارد، تیمها و گروههای نوآور و فناور شکل گرفته و اقدام به توسعه فناوری و کسب و کارهای نوآورانه میکنند. بنابراین در این نگرش، پارک علم و فناوری، صرفا محلی برای استقرار شرکتها و مجموعهها نیست، بلکه محلی برای پاسخگویی به نیازهای فناورانه به شمار میرود که بر اساس نیاز فناورانه، تیمها متشکل میشوند.
وی همچنین اعلام کرد که وزارت ارتباطات آمادگی دارد تا از توسعه فناوریهای دیجیتال مبتنی بر ظرفیتهای متنوع و متکثر دانشگاه علامه در حوزههای مختلفی همچون علوم اجتماعی، اقتصاد، مدیریت و علوم انسانی، به منظور بسط تحول دیجیتال و توسعه فناوریهای دیجیتال در این حوزهها حمایت کند.
خسروپور با تاکید بر اینکه تحول دیجیتال و کاربردپذیری فناوریهای دیجیتال در حوزههای مختلف، امری اجتناب ناپذیر است، تصریح کرد: همکاری مشترک صندوق نوآفرین به عنوان صندوق تخصصی حوزه فاوا و دانشگاه علامه همراه با پایکار آمدن شبکه ذینفعان صندوق نوآفرین، زمینه مناسبی را برای توسعه کسب و کارهای نوین مبتنی بر کاربردی سازی فناوریهای دیجیتال فراهم میآورد و برهمین اساس، امیدوار هستیم که هاب فناوری دانشگاه علامه، بتواند به عنوان یک الگوی موفق در توسعه فناوریهای دیجیتال و کسب درآمدهای ارزی شناخته شود.