معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری از برگزاری رویدادهای رقابتی بینالمللی در حوزه فناوریهای نوظهور و پیشرفته با مشارکت دانش آموزان و دانشجویان ایران و 100 کشور دنیا خبر داد.
آیتیمن- روح الله دهقانی در اختتامیه جایزه سالانه هوش مصنوعی ایران (IAAA) و رقابتهای سایبری «فتح پرچم»، از برگزاری رویداد فناورانه و رقابتی بینالمللی در حوزههای گوناگون فناوریهای پیشرفته و نوظهور در سال آینده خبر داد و افزود: برای سال آینده یک سری مسابقات بینالمللی و ملی برنامهریزی شده است که فعالیت دبیرخانه این رویدادها از دهه فجر امسال شروع میشود. این مسابقات بینالمللی پرشور و گرم که در حوزههای الگوریتم، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندسی، هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و سایر حوزههای فناورانه قرار است، انگیزه و شور بالایی را در دانش آموزان و دانشجویان برای پیشرفت در مسیر فناوری و شکوفایی ظرفیتها و استعدادهای نوآورانه ایجاد میکند.
وی افزود: دانشگاهها به شدت به این مسابقات و ایجاد یک فضای پرشور و رقابتی نیاز دارند و این رویداد براساس ضرورت شناخت و همراهی جوانان نسل جدید کشورمان با ظرفیتهای حوزه فناوریهای نوظهور و مهندسی از یک سو و ایجاد زمینههای پیشرفت و توسعه فناورانه از سوی دیگر، طراحی شده و اجرا میشود.
دهقانی با بیان اینکه توسعه و پیشرفت در فناوریهای نوظهور، یک موضوع جدی و اولویتدار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری است، ادامه داد: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری بر مبنای روندهای جهانی، نیاز روز کشور و جهان در یک سری از حوزههای فناورانه برنامهریزی کرده و توسعه این حوزهها را در دستور کار قرار داده است.
گفتنی است، در رویداد جایزه سالیانه هوش مصنوعی و رقابت فتح پرچم ۶۰۰ نفر شرکت داشتند که از این میان، ۶۴ درصد شرکت کنندگان فرد بودند و ۳۶ درصد گروهی شرکت کردند.
اولین دوره از تست نفوذ سایبری تحت عنوان فتح پرچم آرکا با حمایت بنیاد ملی نخبگان در قالب طرح شهید بابایی با هدف شناسایی زمینههای نفوذ نرم افزارهای ایرانی به صورت آنلاین برگزار شد. در رقابت اولیه فتح پرچم هم از بین ۲۴۱ نفر ثبت نامی، حدود ۵۰ نفر در رقابت نهایی حضور یافتند و توانمندهای سایبری خود را محک زدند.