نخستین جلسه کمیته نظارتی طرح سلامت الکترونیک که با محوریت اتمام مراحل اصلی این کلان طرح در سال جاری برگزار شد و در مجموع ۲۲ راهکار فنی، عملیاتی و اجرایی برای تحقق این بخش مهم از پروژه دولت الکترونیکی در سازمانهای حوزه سلامت و درمان طی یک دستورالعمل اجرایی ارایه شد.
آیتیمن- در نخستین جلسه کمیته نظارتی طرح سلامت الکترونیک که با محوریت اتمام مراحل اصلی این کلان طرح در سال جاری در دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور برگزار شد، ابتدا به دستاوردهای مهم سلامت الکترونیک در دولت سیزدهم اشاره شد.
رضا باقری اصل، دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات در این جلسه گفت: موضوع کلان پروژه سلامت الکترونیک که پس از سالها تاخیر به بهره برداری رسیده در حال حاضر در وضعیت مطلوبی قرار دارد و رشد بیش از ۹۰ درصدی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، تحقق ۸۰ درصدی پایگاه ملی برخط بیمهشدگان، آغاز نظام ارجاع الکترونیک،نظام رسیدگی الکترونیک و ارایه خدمات شرکتهای بخش خصوصی و استارتاپهای حوزه سلامت از دستاوردهای مهم این کلان پروژه تاکنون بوده است.
در ادامه این جلسه به پروژههای ناتمام این کلان طرح نیز پرداخته و عنوان شد: با توجه به پیچیدگی اجرا در برخی بخشها بخصوص مواردیکه نیاز به همکاری همزمان چند سازمان یا مجموعه دارد در کنار اینپیشرفتها موضوعات نظیر اتصال همه صندوقهای بیمه و اتصال بیمههای تجاری و تکمیلی به فرآیند نسخه و تبادل الکترونیکتاخیرهایی مشاهده میشود که باید برای آنها راهکارهایی عملی ارایهکرد تا هرچه سریع تر موضوعات باقیمانده در این کلان طرح به ثمر برسد.
سپس به دلایل فنی تاخیرها و ارایه راهکارهایی برای تحقق حداکثریاهداف این پروهها پرداخته شد و در هر بخش راهکارهایی مجزا ارایه شد که در مجموع و در جلسه اول ۲۲ راهکار فنی، عملیاتی و اجرایی برای تحقق این بخش مهم از پروژه دولت الکترونیک در سازمانهای حوزه سلامت و درمان طی یک دستورالعمل اجرایی ارایه شد.
موضوعاتی مانند تدوین دستورالعمل پذیرش نسخه کاغذی در وضعیتشرایط اضطراری، ایجاد وبسرویس جهت رفع ایرادات باقی مانده بخش کدینگ دارو، بررسی وضعیت کیفیت دادههای ارسالی، تعیینتکلیف وضعیت قرارداد بیمههای پایه با کلینیکها و بیمارستانهایبخش خصوصی، دریافت و رسیدگی الکترونیک اسناد بستری در کلیهکلینیکها و بیمارستانهای بخش خصوصی توسط بیمه گرها و ارسال اطلاعات مورد نیاز بیمههای تکمیلی توسط وزارت بهداشت و بیمه گرهای پایه از مهمترین بخشهای این دستوالعمل اجرایی بود.
در پایان برای هر بخش از پروژهها بخصوص مواردی که با همکاری دو یاچند مجموعه تحقق پروژهها امکانپذیر میشود، مهلتهایی از یک هفته تا سه ماه در نظر گرفته و مقرر شد که گزارش پیشرفت هر بخش به صورت هفتگی برای این کمیته ارسال شود و بازدیدهای میدانی نیز در اینباره انجام شود.