مدیرعامل فرابورس از راهاندازی بازار توافقی در سال جاری خبر داد و گفت: پیشنهاد راهاندازی بازار دانشبنیان در فرابورس نیز به سازمان بورس داده شده است که پس از تصویب راهاندازی خواهد شد.
آیتیمن- مدیرعامل فرابورس دیروز در نشست خبری اولین رویداد بین المللی تامین مالی نوآوری و فناوری (فینوتکس) با تأکید بر اینکه اقتصاد دانشبنیان و دانشبنیان بودن بنگاهها در حال حاضر با توجه به تغییرات سریع جهانی ضرورتی است که همه بنگاهها و دولتها باید به آن سمت حرکت کنند، عنوان کرد: حلقه مفقوده در زنجیره تبدیل دانش به ثروت تأمین مالی بنگاههای دانشبنیان است و امید میرود رویداد پیشرو زبان مشترک بین سرمایهگذاران و فعالان در این حوزه پیدا شود.
محمدعلی شیرازی ادامه داد: فرابورس وظیفه دارد سامانه تأمین مالی برای بنگاههای اقتصادی دو بستری برای سرمایهگذاری فراهم کند و به همین دلیل در این رویداد مشارکت خواهد داشت. فرابورس سوپرمارکتی از ابزارها و نهادهایی است که میتواند در این حوزه کمککننده باشد. بازار اول و دوم فرابورس برای شرکتهایی است که قابلیت پذیرش دارند و ۱۷۰ شرکت در این بازارها پذیرش شدهاند که از این تعداد ۱۴ شرکت دانشبنیان یعنی ۱۰ درصد دانشبنیان هستند. همچنین بازار پایه مختص شرکتهایی است که امید به بهبود عملکرد آنها وجود دارد.
مدیرعامل فرابورس از راهاندازی بازار توافقی در سال جاری خبر داد و افزود: این بازار برای معامله شرکتهایی است که قابلیت پذیرش در بازارهای دیگر را ندارند اما سهامی عام هستند. این بازار برای شرکتهای دانشبنیان بسیار مناسب است تا بهصورت توافقی سهام خود را معامله کنند.
شیرازی افزود: سال قبل پیشنهاد راهاندازی بازار دانشبنیان به سازمان بورس ارائه شد و بعد از تصویب سازمان این بازار راهاندازی خواهد شد. این بازار شاخص مربوط به خود و هیات پذیرش خاص خود را دارد. اعضای هیات پذیرش متفاوت و متشکل از افرادی است که در فضای دانشبنیان بیشتر فعالیت کردند.