وزیر ارتباطات و فناوریاطلاعات، با تقدیر از ایرانسل برای پیشگامیدر راهاندازی لایۀ جدید فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز، از سایر اپراتورها هم خواست تا از اقدام ایرانسل الگو گرفته و گامهای سریعتری برای اجرای پروژۀ مشابه در شبکۀ خود بردارند.
آیتیمن- مراسم آنلاین افتتاح طرحهای ارتباطی ایرانسل به مناسبت دهۀ فجر، شامل «آغاز راهاندازی لایۀ جدید فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز در شبکۀ پهنباند همراه ایرانسل» و «بهرهبرداری از پروژۀ توسعۀ ظرفیت مرکز سوییچ ایرانسل در اصفهان»، بعدازظهر امروز چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰، با حضور عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوریاطلاعات، بیژن عباسیآرند مدیرعامل ایرانسل و اصحاب رسانه برگزار شد.
در این مراسم که صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) و حمید فتاحی معاون وزیر، رییس هیأتمدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت نیز حضور داشتند، وزیر ارتباطات و فناوریاطلاعات، با تقدیر از ایرانسل بهعنوان اولین اپراتوری که توانسته در راهاندازی لایۀ جدید فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز در شبکۀ خود، پیشگام باشد، از سایر اپراتورها هم خواست تا از اقدام ایرانسل الگو گرفته و گامهای سریعتری برای اجرای پروژۀ مشابه در شبکۀ خود بردارند.
بر اساس این گزارش با تخصیص باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز به اپراتورهای همراه توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) در تیر ماه ۱۴۰۰، ایرانسل موفق شده است تا بهعنوان اپراتور پیشگام در نصب تجهیزات و راهاندازی لایۀ جدید مبتنی بر این باند فرکانسی، تاکنون ۵۰ سایت ارتباطی در شبکۀ پهنباند همراه خود را به لایۀ جدید ۲۳۰۰ مگاهرتز تجهیز کند که در مراسم امروز، یک سایت ارتباطی در منطقۀ تهرانسر، به نمایندگی از سایتهای مذکور، با درخواست مدیرعامل ایرانسل، توسط وزیر ارتباطات، با حضور علی قهرمانی مدیرکل برنامهریزی و طراحی رادیوی شبکۀ ایرانسل در محل سایت مذکور، افتتاح شد.
در این مراسم، همچنین پروژۀ توسعۀ ظرفیت مرکز سوییچ ایرانسل در اصفهان، با درخواست مدیرعامل ایرانسل، توسط وزیر ارتباطات، با حضور مجید گلی مدیر ارشد منطقۀ مرکز ایرانسل در محل این پروژه، افتتاح شد. با افتتاح پروژۀ مذکور، ۸۰ رک به ظرفیت مرکز سوییچ ایرانسل در اصفهان افزوده شد تا به این ترتیب، کیفیت و پایداری شبکۀ ایرانسل در مرکز کشور، بیش از پیش بهبود پیدا کند.
مدیرعامل ایرانسل در این مراسم، با اعلام آغاز رسمیراهاندازی لایۀ فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز در شبکۀ ایرانسل با افتتاح ۵۰ سایت، گفت: در فاز نخست این پروژه، ۷۰۰ سایت ایرانسل تا پایان فروردین ۱۴۰۱ به این لایۀ فرکانسی تجهیز میشوند و در فاز دوم نیز، تا مهر ماه سال آینده، تعداد این سایتها به بیش از ۱۸۰۰ سایت خواهد رسید. انشاءالله، در فازهای بعدی نیز، در نیمۀ دوم سال آتی، تجهیز سایر سایتهای ارتباطی ایرانسل به این لایۀ فرکانسی، اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای این پروژه، تا کنون ۱۸۲۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شده است، تأکید کرد: با راهاندازی این لایۀ ارتباطی در شبکۀ پهنباند ایرانسل، شاهد بهبود تجربه مشترکان و افزایش ظرفیت رادیویی شبکه به میزان ۱۰۰۰ ترابایت در روز، بهخصوص در مناطق پرترافیک شهرهای بزرگ و مراکز استانها خواهیم بود.
عباسیآرند همچنین درخصوص بهرهبرداری از پروژۀ توسعۀ ظرفیت مرکز سوییچ ایرانسل در اصفهان، از افتتاح دو مرکز سوییچ دیگر ایرانسل در مشهد و کرج در اسفند ماه سال جاری خبر داد.
وی تأکید کرد: تلاش شده تا این سه مرکز سوییچ، در مدت کمتر از ۱۰ ماه به بهرهبرداری برسد و به لحاظ فنی، هم در طراحی و هم در اجرا، همۀ استانداردهای روز دنیا به کار گرفته شده تا پایداری خدمات شبکۀ ایرانسل، بهخصوص برای مشترکان استانهای مرکزی کشور، بیش از پیش افزایش یابد.
مدیرعامل ایرانسل افزود: ۳۵۰ میلیارد تومان در احداث پروژۀ توسعۀ مرکز سوییچ اصفهان و ۳۰۰ میلیارد تومان هم در خرید و نصب تجهیزات الکترونیکی آن سرمایهگذاری شده که در مجموع، ارزش این پروژه را به ۶۵۰ میلیارد تومان رسانده است.
وزیر ارتباطات و فناوریاطلاعات هم در این مراسم، تأکید کرد: خوشحالیم که ایرانسل در راهاندازی لایۀ فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز پیشگام بوده و به عنوان نخستین اپراتور، از این محدودۀ فرکانسی برای ارتقای خدمات به مشترکان خود استفاده میکند.
وی با بیان اقدامات وزارت ارتباطات برای بهبود شاخصهای کیفی دسترسی مردم به شبکۀ ملی اطلاعات، به موضوع تأمین پهنای باند و توسعۀ محدودههای فرکانسی اپراتورهای همراه اشاره کرد و گفت: در اولین گام برای توسعۀ محدودههای فرکانسی، واگذاری باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز به اپراتورها دنبال شد و امروز شاهد هستیم که ایرانسل به عنوان اولین اپراتور، این لایۀ فرکانسی را راهاندازی کرده که این امر جای تقدیر و تشکر دارد.
زارعپور تأکید کرد: امیدوارم همکارانم در همۀ اپراتورها، قدمیکه ایرانسل در این زمینه برداشته را ببینند و توقع و انتظارم از آنان این است که با الگو گرفتن از ایرانسل، گامهای سریعتری برای اجرای پروژۀ مشابه در شبکۀ خود بردارند.
وی افزود: حتی امیدوارم که ایرانسل نیز بتواند با رفع موانع موجود که بنده هم از آن مطلع هستم، فازهای برنامهریزی شده برای این پروژه را با سرعت بیشتری عملیاتی کند.
وی با بیان اینکه «از همه همکارانم در شرکت ایرانسل، علیالخصوص دکتر عباسیآرند و معاونان محترم ایشان و همۀ کسانی که برای پیشبرد اهداف توسعۀ ارتباطی تلاش میکنند، تشکر میکنم» ابراز امیدواری کرد تا مجموعۀ تلاشها، باعث افزایش کیفیت، سرعت و پایداری شبکه شود و لبخند رضایت بر لبان مردم نقش ببندد.