جانشین وزیرآموزش و پرورش در «طرح هدایت» به تشریح ملاکهای توزیع تبلت و گوشی هوشمند، بین دانشآموزان فاقد تجهیزات آموزشی هوشمند در مناطق محروم کشور پرداخت.
آیتیمن- جواد حسینی با بیان این که تاکنون در راستای «طرح هدایت» بیش از ۳۶۰ هزار تبلت و گوشی هوشمند به دانشآموزان مناطق محروم اهدا شده است، اظهار کرد: نزدیک به ۳۰ درصد دانشآموزان کشور به وسایل هوشمند ارتباطی و یا شبکه اینترنتی برای اتصال به شاد دسترسی ندارند و از سال گذشته «طرح هدایت» با هدف مشارکت خیّرین، نهادها و دستگاههای اجرایی در تأمین این تجهیزات، برای دانشآموزان مناطق محروم در وزارت آموزش و پرورش اجرایی شد.
وی افزود: از زمان شروع این طرح بسیاری از نهادها، دستگاههای اجرایی، موسسات خیریهای و افراد خیر با اهدای تبلت یا گوشی هوشمند، بخشی از نیازهای دانشآموزان محروم را برآورده کردهاند.
حسینی به بیان اولویتهای توزیع این تجهیزات بین دانشآموزان پرداخت و گفت: دانشآموزان تحت پوشش نهادهای حمایتی، دانشآموزانی که خانوادههای آنان به دلیل فقر مالی توانایی تأمین تبلت را ندارند، دانشآموزان نیازمند مناطقی که مدارس آنان امکان آموزشهای حضوری وجود ندارد، دانشآموزان نیازمند پایههای چهارم، پنجم و ششم در مناطق محروم، عشایری، روستایی و حاشیه شهرها، دانشآموزان نیازمند در خانوادههای با جمعیت دانشآموزی بیشتر و دانشآموزان نیازمند در مدارس پر جمعیت، در اولویت دریافت تجهیزات هوشمند آموزشی قرار دارند.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان این که در سال جاری از سوی مجلس ۵۰۰ میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات هوشمند آموزشی اختصاص یافته است گفت: در گام اول ۱۷۰ میلیارد تومان از این اعتبار از سوی سازمان نوسازی مدارس به حساب استانهای محروم واریز شده است.
وی با تأکید بر این که وزارت آموزش و پرورش از مشارکت همه خیرین و نهادهای خیریه استقبال میکند، اظهار کرد: در چند روز اخیر، نهاد خیریه «مجمع جهانی سادات» که در حوزه سادات محروم فعالیت دارد، طی نامهای به آموزش و پرورش اعلام کرده بود به تمامیدانشآموزان سادات فاقد تجهیزات هوشمند آموزشی، تبلت اهدا خواهد کرد.
حسینی افزود: وزارت آموزش و پرورش هم طی نامهای به استانها از آنها خواسته تا لیست دانشآموزان سادات محروم را جهت دریافت تبلت از موسسه خیریه «مجمع جهانی سادات»، ارسال کنند.