معاون نرمافزار دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزشوپرورش با تاکید بر ضرورت فراهمکردن زیرساختهای لازم برای بهرهگیری دانشآموزان از شبکه شاد گفت: زیر ساختهای اینترنت کشور و پهنای باند موجود جوابگوی شبکه شاد نیست.
آیتیمن- رحمان عیسی زاده، در گفتگوی تلفنی با برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد اپلیکیشن شاد گفت: سرعت در آموزش مجازی بسیار مهم است و متأسفانه زیرساختهای موجود برای بهرهگیری 10 میلیون دانشآموزی که از شبکه شاد استفاده میکنند کافی نیست.
وی با تاکید بر لزوم ارتقای اینترنت برای رفع مشکل سرعت و کندی شبکه شاد گفت: زیرساخت فعلی کشور گنجایش یک سیستم مدیریت یادگیری غیر از شبکه اجتماعی را ندارد.
عیسی زاده افزود: در حال حاضر از مجموع 15 میلیون دانشآموز در سراسر کشور 10. 5 میلیون نفر از دانشآموزان در شبکه شاد احراز هویت شده و فعال هستند.
معاون نرمافزار دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزشوپرورش اظهار داشت: بر اساس آمار 3. 5 میلیون دانشآموز دسترسی به شبکه شاد، اینترنت و تبلت ندارد و از تلویزیون و رسانههای دیگر برای بهرهگیری از آموزش استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه هیچ اصرار و اجباری بر استفاده از اپلیکیشن شاد نبوده ادامه داد: حدود 2. 5 میلیون نفر از دانشآموزان از نرمافزارهای خاص خود مدارس که برخی از این نرمافزارها نیز مجوز از آموزشوپرورش دریافت کردهاند، استفاده میکنند.
عیسی زاده گفت: با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس در اسفند 98 برخی از مدیران و معلمان به دنبال راهکارهایی برای آموزش دانشآموزان بودند که به همین سبب حدود 5 درصد از دانشآموزان در فضای اینستاگرام و بقیه در تلگرام و واتساپ وارد شدند که این امر برای کشور آسیب بزرگی محسوب میشد.
معاون نرمافزار دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزشوپرورش ادامه داد: اپلیکیشن شاد بهعنوان یک اپلیکیشن رسمی از طرف آموزشوپرورش معرفی شد تا علاوه بر بهرهگیری همه دانشآموزان از یک شبکه آموزشی داخلی عدالت آموزشی نیز برقرار شود.
وی در ادامه با بیان اینکه این اپلیکیشن در حال تقویت است و مشکلات آن بهزودی رفع میشود گفت: در برخی از جاها که سرعت اینترنت پایین است میتوان از بخشی از اپلیکیشن شاد که محتواهای درسی با آموزش معلمان بهصورت فیلم قرار گرفتهاند برای معرفی و استفاده دانشآموزان استفاده شود.