فرهاد معارفی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات در مراسم رونمایی از سند ارتقای بهرهوری در بخش ارتباطات با بیان اهمیت بهرهوری و ضرورت ارتقای بهرهوری در برنامه ششم توسعه، گفت: در ماده ۳ این قانون رشد اقتصادی کل کشور ۸ درصد تعیین شده در حالیکه برای بخش ارتباطات رشد سالانه ۱۹.۴ درصدی ارزشافزوده در نظر گرفته شده که گویای محرک و پیشران بودن بخش ارتباطات در کشور است.
آیتیمن- وی رشد سالانه بهرهوری در بخش ارتباطات را در برنامه ششم توسعه ۶.۵ درصد عنوان کرد و گفت: پیشبینی این اعداد برای بخش ارتباطات نشان میدهد که کشور و مسوولان قوه مقننه از بخش ارتباطات انتظار و توقع ویژهای دارند.
معارفی به تکالیف برنامه ششم برای بهرهوری در دستگاههای اجرایی پرداخت و افزود: وزارت ارتباطات با کمک سازمانها و دستگاههای زیرمجموعه خود موفق به شناسایی موانع ارتقای بهرهوری در بخش شده است که مبتنی بر آن سند و برنامه عملیاتی ارتقای بهرهوری تهیه و تنظیم شد.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات با بیان همکاری نزدیک سازمان ملی بهرهوری برای تهیه سند و برنامه عملیاتی این حوزه، گفت: امروز شاهد یک نقشه راه و بیش از ۶۰ برنامه عملیاتی به تفکیک دستگاههای برای استقرار چرخه مدیریت بهرهوری در بخش ارتباطات هستیم.
وی اراده و عزم بالاترین تا پایینترین مقام دستگاهها را یکی از مهمترین اصول برای اجرای موفق این سند عنوان کرد و افزود: وقتی سطوح بالای مدیریتی کشور برای بهرهوری نقش مهمیدر اسناد بالادستی کشور در نظر گرفتهاند ما نیز باید اراده خود را در این راستا متمرکز کنیم.
فاطمه پهلوانی رییس سازمان بهرهوری نیز با بیان تدوین سند ارتقای بهرهوری در بخش ارتباطات، از آن به عنوان یک اتفاق در ارتقای فرهنگ سازمانی برای یک حرکت بلند مدت برای دستیابی به اهداف بهرهوری در مدیریت کشور یاد کرد.
وی به احکام و تکالیف برنامه ششم در این حوزه پرداخت و گفت: در موضوع بهرهوری برخی از بخشها مانند ارتباطات، از هدف بهرهوری که رشد سالانه ۶.۵ درصد برای آن تعریف شده بود، عبور کرده که نشان دهنده فعال و پویا بودن این بخش اقتصادی در کشور است. به گفته پهلوانی برنامه عملیاتی پیوست سند بهرهوری در بخش ارتباطات برای اجرای آزمایشی یک ساله ابلاغ شده است.