ستاد ارتباطات دولت انگلیس به عنوان مهمترین سازمان جاسوسی و اطلاعاتی این کشور در حال استفاده روزافزون از هوش مصنوعی برای انجام مأموریتهای محوله است.
آیتیمن- این سازمان اطلاعاتی معتقد است که هوش مصنوعی تحقق اهداف امنیت ملی را تسهیل میکند و مدیریت و سازمان دهی حجم زیاد دادهها را در سازمانها سادهتر میکند.
با توجه به اینکه سازمانهای جاسوسی و اطلاعاتی و قضایی در کشورهای مختلف جهان باید حجم زیادی از اطلاعات را مورد رسیدگی قرار دهند، استفاده از ابزار هوش مصنوعی بررسی و دسته بندی و تحلیل اطلاعات مذکور و در نهایت تصمیمگیری مناسب بر مبنای آنها را آسانتر میکند.
به گفته جرمی فلمینگ، مدیر ستاد ارتباطات دولت انگلیس، هوش مصنوعی در آینده روند فعالیتهای سازمانهای جاسوسی را در سراسر جهان متحول میکند و برای حفاظت از کشورها، ارتقای امنیت ملی، ارتقای امنیت سایبری و غیره مؤثر خواهد بود.
ستاد ارتباطات دولت انگلیس همچنین به دنبال طراحی الگوریتمهای متنوع هوش مصنوعی به منظور بهبود کیفیت اجرای مأموریتهای مختلف محول شده است. هر یک از این الگوریتمها برای مقابله با تهدیدی خاص یا مشکلات مربوط به دولتهای متخاصم مختلف ابداع میشوند که انگلیس باید برای دفع خطرات آنها آمادگی داشته باشد.