گروه مالی فیروزه موفق به کسب مجوز پذیرهنویسی صندوق سرمایهگذاری خصوصی کشور(Private Equity Fund) از سازمان بورس و اوراق بهادار شده است.
آیتیمن- این گروه مالی که در کارنامه خود سرمایهگذاریهای غیربورسی در شرکتهای پتروشمیران، پایانه صادراتی گلشن آرا ارم، استخراج و فرآوری مواد اولیه شیشه، سرمایهگذاری صنایع شیمیایی امید فارس، انبارهای عمومی و خدمات گمرکی البرز قزوین، موسسه محتوانگاران نوآور طرفداری و... دارد، فردا (دوشنبه 17 آذر 99) پذیرهنویسی صندوق مذکور را نزد شرکت فرابورس ایران با سرمایه 1000 میلیارد ریالی آغاز خواهد کرد. لازم به ذکر است که پذیرهنویسی این صندوق به مدت 6 روز کاری ادامه خواهد داشت.
صندوق سرمایهگذاری خصوصی ثروت آفرین فیروزه از جمله صندوقهای سرمایهگذاری خصوصی در ایران است که از سازمان بورس و اوراق بهادار مجوز فعالیت دریافت کرده است. «گروه سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران» عهدهدار مدیریت صندوق و «موسسه حسابرسی هوشیار ممیز» متولی آن خواهد بود. «موسسه حسابرسی فرازمشاور دیلمی پور» نیز وظیفه حسابرسی صندوق را بر عهده خواهد داشت.
«گروه سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران» در همکاری با شرکت «سرمایه گذاری سبحان» و «شرکت ترغیب صنعت ایران و ایتالیا» اقدام به تاسیس این صندوق در کشور کرده است.
تمرکز فعالیتهای صندوق بر جمع آوری منابع مالی و تخصیص عمده آن بر سرمایهگذاری در سهام/سهمالشرکه شرکتها با موضوع فعالیت در صنایع «محصولات کشاورزی و دامپروری، محصولات شیمیایی، محصولات غذایی، صنایع فلزی و معدنی، صنایع کاغذ و مقوا و صنایع لجستیک و بستهبندی» است. صندوق میتواند مانده وجوه خود را به اوراق بهادار با درآمد ثابت، سپردهها و گواهی سپرده بانکی تخصیص دهد. علاوه بر موارد ذکر شده در این اساسنامه، سایر خصوصيات و جزئیات موضوعات سرمایهگذاری و حد نصابهای مربوطه در امیدنامه ذکر شده است.
سرمایه صندوق معادل مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال و منقسم به ۳۰۰ هزار واحد سرمایهگذاری ممتاز و ۷۰۰ هزار واحد سرمایه گذاری عادی است. ارزش اسمی هر واحد سرمایهگذاری یک میلیون ریال است. دوره فعالیت صندوق از تاریخ ثبت نزد مرجع ثبت شرکتها آغاز و به مدت ۶ سال ادامه خواهد یافت.
اعضای کمیته سرمایهگذاری صندوق شامل روزبه پیروز، سید حسام الدین عبادی، سید محمد حسن ملیحی، مهران سلطانی، رضا یارمحمدی، کسری صادقی زاده و محمد مهدی نقیزاده است.
سرمایهگذاران صندوق در زمان سرمایهگذاری باید حائز حداقل یک شرط از شرایط زیر باشند:
• سرمايهگذاران قبل از تملک واحدهاي سرمايهگذاري صندوق، ميبايست وجود شرايط مذکور در اميدنامه براي سرمايهگذاري را نزد مدير صندوق تصديق و تأييد کنند. همچنین کلیه سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی متقاضی سرمایهگذاری، باید بیانیه پذیرش ریسک سرمایهگذاری در این صندوقها را رویت و امضا کنند.
• حداقل سرمایهگذاری هر سرمایهگذار حقیقی یک میلیارد ریال معادل ۱۰۰۰ واحد سرمایهگذاری است.
• محدودیتی برای سقف واحدهای سرمایهگذاری قابل خرید برای سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی وجود ندارد.
•سقف واحدهای صندوق یک میلیون واحد است.
پیشینه صنعت سرمایهگذاری خصوصی (Private Equity) در جهان
در سالهای گذشته صنعت PE رشد قابل توجهی داشته است. همچنین علاوه بر حجم سرمایهگذاری در این حوزه، تعداد دفعات جذب سرمایه نیز با رشد همراه بوده و این امر نشاندهنده اقبال سرمایهگذاران به این رده (کلاس) دارایی است.
این صندوقها با پایش و شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری با پتانسیل رشد بالا و بازار مناسب محصول، درصدد یافتن فرصتهای سرمایهگذاری با بالاترین بازدهی ممکن برای سرمایهگذاران هستند. همچنین، با مدیریت پیوسته ریسک در مراحل مختلف چرخه عمر، توسعه بازار محصول، بهبود ساختار مالی شرکت، ارزشگذاری طرحها، تهیه طرح توجیهی فنی و اقتصادی و تنظیم قراردادها، به دنبال خلق ارزش و کسب موفقیت برای شرکتهای سرمایهپذیر هستند.
علاقهمندان میتوانند از طریق کارگزاریهای عضو فرابورس اقدام به خرید واحدهای صندوق سرمایهگذاری خصوصی ثروت آفرین فیروزه در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران کنند.
اطلاعات و ضوابطی که این صندوق بر اساس این مفاد فعالیت خواهد کرد در اساسنامه و امیدنامه آن درج شده است که موارد فوقالذکر از طریق نشانی
http://firouzehpe.ir در دسترس عموم قرار دارد.