دریافت لینک صفحه با کد QR
ارایه دوهزار میلیارد تومان تسهیلات دانشبنیان تا پایان امسال
ايرنا , 5 مرداد 1398 ساعت 23:26
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: هدفگذاری که این صندوق برای سال ۹۸ انجام داده بود ۱۵۰۰ میلیارد تومان ارایه تسهیلات از منابع این صندوق و ظرفیت بانکی بود که پیشبینی میکنیم تا پایان امسال، دو هزار میلیارد تومان در قالب تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان ارایه شود.
آیتیمن- علی وحدت در مراسم امضای تفاهمنامه حمایت از شرکتهای دانشبنیان و آغاز به کار دفتر حمایت از نوآوری بانک صادرات در صندوق نوآوری وشکوفایی که با حضور حجتالله صیدی مدیرعامل بانک صادرات ایران در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، افزود: با توجه به اینکه اکنون در ابتدای ماه پنجم سال قرار داریم، پیشبینی ما این است که ارائه ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از منابع صندوق و ظرفیت بانکی کشور برای شرکتهای دانشبنیان زودتر از موعد محقق شود.
وی گفت: با اینکه ابتدای سال است؛ این کار را انجام میدهیم اما تا پایان سال امکان فراهم کردن دوهزار میلیارد تومان تسهیلات با کمک بانکها برای شرکتهای دانشبنیان دیده شده و یکی از بانکهایی که در این زمینه روی آن حساب کردهایم، بانک صادرات است.
وحدت افزود: طی برنامهریزیهای صندوق نوآوری و شکوفایی تا پایان ماه ششم، عملکرد بانکها در رابطه با صندوق نوآوری و شکوفایی در اختیار رییس جمهوری قرار داده میشود و فعالیتهای آنها به اطلاع وزیر اقتصاد و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خواهد رسید.
وی یادآورشد: از شروع فعالیت ۴۵۰۰ شرکت دانشبنیانی که اکنون در کشور فعال هستند نزدیک ۶ سال میگذرد، از آن جوانتر فعالیت صندوق نوآوری و شکوفایی است که از سال ۹۳ کار خود را آغاز کرده و با توجه به حساسیت رییس جمهور و حاکمیت به بحث شرکتهای دانشبنیان، تاسیس صندوق نوآوری و شکوفایی و راهاندازی آن برای حمایت مالی از شرکتهای دانشبنیان اتفاق افتاده است.
وحدت گفت: چون در نظام تامین مالی جاری کشور ممکن است هم به دلیل اینکه در نظام مالی آمادگی وجود ندارد و هم اینکه در شرکتهای دانشبنیان این آمادگی به دلیل تازه بودن اکوسیستم فناوری وجود ندارد از این رو نتوانند با هم خوب کار کنند و نظام مالی جاری کشور نتواند منابع مالی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها را تامین کند، بنابراین صندوق نوآورری و شکوفایی شکل گرفت.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: صندوق در بخشهای مختلف سعی میکند از شرکتهای دانشبنیان در راستای تامین مالی، تضامین، تسهیلات و کمکهای بلاعوض کمک کند و یک نگاهمان این است شرکتهایی که از یک حدی بزرگتر شده و اقتصاد آنها نیز بزرگتر می شود به تدریج بتوانند با نظام مالی کشور کار کنند.
وی گفت: از طرفی هم اعتقاد داریم که در نظام بانکی کشور تعامل و آشنا شدن با پروژهها و شرکتها جذابیت دارد و این حوزه فرصت خوبی است که بانکها با این حوزه بیشتر آشنا شوند، بانک صادرات که یکی از بانکهای خوش نام و کارآفرین است، امیدواریم در این حوزه نیز به اتفاق نظر مدیریت عامل بانک اتفاقات خوبی با سرعت بیشتری پیش آید.
کد مطلب: 272516
ITMen
https://www.itmen.ir