دریافت لینک صفحه با کد QR
گوگل سهم نسخههای مختلف اندروید را منتشر کرد
اندروید ۹ پای ۱۰ درصد و اندروید ۸ اوریو ۲۸.۳ درصد
Moneycontrol , 20 ارديبهشت 1398 ساعت 21:01
گوگل آماری از میزان کاربرد نسخههای مختلف سیستمعامل اندروید را منتشر کرد. در این فهرست، سهم اندروید ۹ پای به ۱۰ درصد رسیده است.
آیتیمن- گوگل هر ۶ ماه یکبار میزان سهم نسخههای مختلف اندروید را منتشر میکند. بر اساس جدیدترین آمار ارایه شده توسط گوگل، جدیدترین نسخه از سیستم عامل اندروید به نام اندروید ۹ پای، روی بیش از ۱۰ درصد از محصولات مبتنی بر سیستم عامل اندروید نصب شده است.
بر اساس گزارش گوگل، هماکنون بیشتر از ۲.۵ میلیارد دستگاه مجهز به سیستمعامل اندروید در دنیا وجود دارد.
به ترتیب از آخرین نسخه تا نسخههایی که هنوز کاربر دارند در لیست گوگل آمده است.
اندروید ۹.۰ پای که ماه اوت ۲۰۱۸ منتشر شد حالا ۱۰.۴ درصد سهم دارد و اندروید ۸.۰ و ۸.۱ اوریو یک سال قبل منتشر شده بود با ۶.۸ درصد افزایش، میزان سهمش به ۲۸.۳ درصد رسیده است.
اندروید ۷.۰ و ۷.۱ نوقا، محصول سال ۲۰۱۶ گوگل با ۹.۹ درصد کاهش، میزان سهمش هماکنون ۱۹.۲ درصد برآورد شده و اندروید ۶.۰ مارشمالو محصول سال ۲۰۱۵ با ۴.۴ درصد کاهش حالا ۱۶.۹ درصد سهم از بازار اندروید را به خود اختصاص داده است.
اندروید ۵.۰ و ۵.۱ آبنباتچوبی محصول ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ گوگل با ۳.۴ درصد کاهش ۱۴.۵ درصد سهم و اندروید ۴.۴ کیتکت محصول سال ۲۰۱۳ با ۰.۷ کاهش ۶.۹ درصد از سهم نسخههای مختلف سیستم عامل گوگل را در اختیار دارد.
همچنین اندروید ۴.۱ و ۴.۲ و ۴.۳ جلیبین که در سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ منتشر شدند با ۱.۸ درصد کاهش ۳.۰ درصد سهم دارند و اندروید ۴.۰ محصول سال ۲۰۱۱ هماکنون ۰.۳ درصد، اندروید ۲.۳ نانزنجفیلی محصول سال ۲۰۱۰ با ۰.۱ درصد افزایش ۰.۳ درصد از بازار سیستم عامل گوگل دارد.
به این ترتیب اوریو در جایگاه نخست فهرست گوگل قرار گرفته و پسازآن، اندروید نوقا جایگاه دوم را به خود اختصاص است. اندروید مارشمالو و آبنباتچوبی بهترتیب در جایگاههای سوم و چهارم قرار دارند. اندروید پای در این فهرست در رتبه پنجم گوگل قرار گرفته و اندروید کیتکت و جلیبین بهترتیب رتبههای ششم و هفتم را به خود اختصاص دادهاند. اندروید بستنی خامهای در رده هشتم و نانزنجبیلی در رده نهم قرار گرفتهاند.
بر اساس آمار منتشر شده از سوی گوگل، سایر نسخههای اندروید برای کسب ۱۰ درصدی سهم از بازار اندرویدیها معمولا به ۱۰ ماه زمان نیاز داشتند، اما اندروید پای موفق شده در کمتر از ۸ ماه به این سهم دست پیدا کند.
گوگل معمولا سالی یک بار نسخههای جدید اندروید را ارایه میکند و کاربران برای دسترسی به این نسخهها کمی بیشتر باید منتظر بمانند تا بتوانند گوشیهایشان را بهروز رسانی کنند. با این حال گوگل از سال ۲۰۱۱ تلاش کرد تا با ارایه بهروزرسانیها در طول یک سال خدمات و بهبودهایی را در اختیار کاربران قرار دهد.
کد مطلب: 271925
ITMen
https://www.itmen.ir