کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در جلسه ماهانه كميسيون فاوا اتاق بازرگاني بررسی شد

چرا استارت ‏آپ‏ های ايرانی در نمايشگاه های بين المللی موفق نیستند

فدراسيون ICT , 7 آذر 1397 ساعت 5:59

جلسه ماهانه كميسيون فاوا اتاق بازرگاني با بررسي مشكلات صادركنندگان ICT و تحليل دلايل عدم توفيق استارت‏ آپ ‏هاي ايراني در نمايشگاه هاي بين المللي برگزار شد.


در اين جلسه كه نمايندگان وزارت ارتباطات، بخش خصوصي و سازمان توسعه تجارت حضور داشتند، محمدرضا طلايي رييس كميسيون ICT اتاق بازرگاني گفت: صادركنندگان فاوا در حال حاضر عنوان مي كنند كه پولشان در كشورهاي غربي نظير آلمان مانده و براي انتقال ارزشان به داخل  كشور مي بايست حدود 7 درصد كل پول را هزينه كنند كه بخش ‏خصوصي باتوجه به نرخ سود محصولاتش اين امكان را ندارد. علاوه بر اين توجه داشته باشيد كه بخش خصوصي تاكنون هيچ نقشي در زمينه افزايش نرخ ارز نداشته است.

وي همچنين در ادامه در خصوص ضعف شركت ها و استارت‏ آپ‏ هاي ايراني در معرفي و پرزنت خود در نمايشگاه هاي بين المللي گفت: در نمايشگاه جيتكس امسال يك استارتاپ ايراني كه توانست به مرحله نيمه نهايي برود متعلق به يك خانم نوجوان بود كه البته در نهايت به علت ضعف در ارايه و پرزنتيشن نتوانست از اين مرحله عبور كند. اين درحالي بود كه داوران با او تماس گرفته و از ايده اش تعريف و تمجيد كردند. براي حل مشكل ضعف ارايه شركت ها و استارت‏ آپ‏ هاي ايراني در نمايشگاه ها كميسيون فاوا اتاق بازرگاني ايران جلساتي با عنوان "هنر ارايه كسب و كار" را براي آموزش نحوه صحيح ارایه در مجامع و نمايشگاه ها برگزار مي كند كه يك جلسه از آن نيز تاكنون برگزار شده است.

در ادامه اين جلسه علي مسعودي دبیر کل اتحادیه شرکت های فنی مهندسی حفاظت الكترونيك به ذكر مشكلات واردكنندگان فاوا براي ترخيص اجناس شان پرداخت و گفت: در وزارت صمت در زمينه ترخيص گرفتاري هاي زيادي براي اعضاي تشكل ما وجود دارد. در حال حاضر نه حرف تشكل پذيرفته مي شود و نه حرف واردكننده را قبول دارند وقتي هم كه قرار است واردات انجام شود با مشكلاتي مثل تغيير طبقات در ثبت سفارش ها مواجه مي شويم. 

مسعودي ادامه داد: نبايد از نظر دور داشت كه بار برخي واردكنندگان حوزه سخت افزار و تجهيزات الكترونيك نزديك به 7 ماه است كه در گمرك مانده و تعيين تكليف نشده است. تقريبا تمام شركت هاي تشكل ما با اين مشكل گرفتارند و اداره برق و الكترونيك نيز هيچگونه همكاري مستقيمي با آنها نداشته و تنها به صورت موردي همكاري مي كند. باوجود درخواست هاي مكرر اما جلسه مستقيمي براي حل اين مشكل نيز برگزار نمي شود و حتي در برخي موارد پاسخگوي تلفن هاي ما نيز نيستند.

 


کد مطلب: 270640

آدرس مطلب :
https://www.itmen.ir/news/270640/چرا-استارت-آپ-های-ايرانی-نمايشگاه-بين-المللی-موفق-نیستند

ITMen
  https://www.itmen.ir