معاون توسعه مدیریت و سرمایه معاونت علمی گفت: شرکت های استارتآپی و نوپای دانش بنیان از پشتوانه اندیشه و علم افراد فرهیخته برخوردارند و این موضوع باعث توقف ناپذیری آنان می شود.
آیتیمن- علیرضا دلیری در گردهمایی سراسری مدیران صندوق کارآفرینی امید گفت: کشورهایی که پیشرفت کرده و توانسته اند سرعت ویژه ای در رشد اقتصاد داشته باشند، بر فعالیت نخبگان در بستر فناوری های نوین تکیه کرده اند.
دلیری با بیان اینکه امروز بیش از ۳۷۰۰ شرکت دانش بنیان در ایران وجود دارد، گفت: در شرایط اقتصادی کنونی کشور که شرکت های سنتی با سرعت رشد پایینی مواجه بوده اند، شرکت های دانش بنیان رشد قابل توجهی داشته اند. در رصد معاونت علمی رشد بالای ۱۵ برابری برخی از این شرکت ها را شاهد بوده ایم. معاون توسعه مدیریت و سرمایه معاونت علمی افزود: امروزه در دنیا کارخانه های تولیدی و خودروسازی شرکت های نخست دنیا نیستند، بلکه پلتفرم های استارتآپی و شرکت های با بستر دانشی حرف اول را می زنند. در کشور ما نیز همین بستر در حال شکل گیری است. به گفته وی، زمانی شرکت های بزرگ کشور در زمینه پتروشیمی، سیمان، خودروسازی و غیره بود، اما با بررسی تازه ای می توان دریافت که رشد این شرکت ها امروزه حتی رو به کاهش است. درحالی که استارتآپ هایی ظرف یک سال، تحولی در حوزه تخصصی خود در کشور ایجاد کرده و بیش از چند ۱۰ هزار شغل ایجاد می کنند.