آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 63654
تاریخ انتشار : 5 آذر 1393 12:13
تعداد بازدید : 859

خاطرات وزیر ارتباطات از دوران ریاستش در مخابرات

در حال حاضر حدود 8000 روستا به گفته وزیر ارتباطات به اینترنت دسترسی دارند که این رقم تا پایان امسال به 12 هزار تا 13 هزار روستا خواهد رسید.



ایسنا - شب گذشته فیلم سینمایی «شیار 143» در وزارت ارتباطات به نمایش درآمد و عوامل این فیلم از سوی وزیر ارتباطات مورد تقدیر قرار گرفتند.
فیلم شیار 143 در کنار داستان اصلی خود، موضوع ارتباطات در زمان جنگ تحمیلی و پس از آن و همچنین وضعیت تلفن روستاها را نیز به نمایش می کشد.
محمود واعظی که در سال های جنگ در مقطعی مدیر عامل مخابرات نیز بود گفت: در زمانی که در مخابرات حضور داشتم در آن دوره تقریبا 500 روستا در کشور بود که از تلفن بهره می برد، آن روستاها نیز روستاهایی بودند که در نزدیکی شهرهای بزرگ واقع شده بودند.
وی ادامه داد: ما در آن زمان و حتی پس از این که دوره جنگ شروع شد، تصمیم جدی گرفتیم تا روستاها نیز به تلفن دسترسی داشته باشند و بر همین اساس قرار بر آن شد که در ابتدا در هر روستا یک خط تلفن برده شود و یک مرکز مخابراتی ایجاد شود.
وزیر ارتباطات اضافه کرد: اکنون فکر نمی کنم در کشور هیچ روستایی بالای 20 خانواری باشد که دسترسی به تلفن نداشته است مگر این که آبادی هایی باشند که تعداد خانواده های آن ها مثلا حدود پنج خانوار باشد.
واعظی همچنین در خصوص ارایه اینترنت به روستاها گفت: اکنون برای ورود اینترنت به روستاها برنامه ریزی جدی صورت گرفته و تاکنون 8000 روستای کشور به اینترنت دسترسی پیدا کرده اند و برنامه ما آن است که تا پایان امسال این رقم به 12 هزار تا 13 هزار روستا برسد که قطعا این رقم در سال های آتی با افزایش همراه خواهد بود.
وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات در ادامه صحبتهای خود عنوان کرد: اعتقاد ما بر این است که اگر در همه امور توجه جدی به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته، محروم و مرزی داشته باشیم، خدمت بزرگی به مردم کرده ایم چرا که مردمی در این مناطق زندگی می کنند عملا از برخی مزایای که در کشور وجود دارد، محروم هستند و این وظیفه دولت است که به آنها خدمات مناسبی ارائه کند.
مدیر عامل مخابرات در سال های جنگ در بخش دیگری از صحبت های خود در پاسخ به این سوال که در آن سال ها هزینه یک خط تلفن در روستاها با شهرها از چه قرار بوده، توضیح داد: تا سال 1365 که در مخابرات حضور داشتیم، برنامه ما این بود که همان مراکز مخابراتی را در روستاها راه اندازی کنیم که هزینه ای هم به دنبال نداشت.
واعظی ادامه داد: در آن دوره در شیراز کارخانه ای بود که سوییچ های مخابراتی را می ساخت و مرکز تحقیقات مخابرات نیز اجرای طراحی سوییچ ها برای صد و 500 شماره را انجام داده بود و ما از همین سوییچ های داخلی برای روستاها بهره گرفتیم.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :