آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 243496
تاریخ انتشار : 26 شهریور 1397 9:9
تعداد بازدید : 5663

وقتی ظریف تنها ماند

وزیر امور خارجه ایران به درستی به مدیرعامل توییتر اعتراض کرده است که چرا برخی حساب های ایرانی را بسته است. پروژه ای که هم زمان در برخی دیگر از شبکه های اجتماعی نیز انجام گرفت با این بهانه که آنها اخبرا جعلی منتشر می کنند. این در حالی بود که پست های منتشر شده از سوی آن صفحات، بیش از آنکه خبر جعلی باشد، اظهار نظر بوده است.
undefined
عـلی اصلان شهلا
Alishahla13@
در ادامه نیز ظریف گفته است که چرا حساب های کاربری جعلی که شعار تغییر رژیم را سر می دهند مسدود نمی وشد. حساب های کاربری که در تقلبی بودن بسیاری از آنها شکی نیست و صرفا برای داغ نشان دادن یک هشتگ به کار می آیند.
طبیعتا در پای این توییت، طبیعی است که سردمداران این اکانت های جعلی و البته برخی مخالفان و منتقدان سیاست های جمهوری اسلامی به وزیر امور خارجه ایران حمله کنند. با این حال انتظار می رفت تعدادی از کاربران ایرانی نیز به حمایت از ظریف بپردازند یا حداقل به موج انتقاد و فشار به وزیر امور خارجه نپیوندند. اما به دو دلیل این اتفاق روی نداد:
1- توییتر فیلتر است: بسیاری از کاربران توییتر، وقتی اعتراض وزیر امور خارجه به مدیرعامل توییتر را می خوانند با خود می گویند «آقای ظریف از چه چیزی حرف می زنی وقتی ایرانیان در این شبکه اجتماعی حضور ندارند؟». 
بخش اعظمی از کامنت های اعتراضی به ظریف نیز به همین موضوع مربوط می شد. ایرانیان زیادی از این توییت برای انتقاد از فیلتر توییتر در ایران استفاده کردند و حتی برخی از مدیرعامل توییتر خواستند تا زمانی که توییتر در ایران فیلتر است، توجهی به درخواست وزیر امور خارجه نکند، حتی اگر حرف درستی باشد!
2- مردم در توییتر نیستند: این هم یک نتیجه دیگر ناشی از فیلتر بودن توییتر. خیلی از کاربرانی که می توانستند دیروز در کنار جواد ظریف بایستند و از مدیرعامل توییتر بخواهند سیاست های دوگانه اش تحت فشار دولت امریکا را پایان دهد، اصلا به توییتر دسترسی نداشتند. 
در واقع اصرار مستمر قوه قضاییه به فیلتر ماندن توییتر، با وجود حضور بالاترین مقامات نظام در آن، سبب شده تا کفه ترازو به سمت دیپلمات ها و مقامات کشورمان سنگین نشود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :