آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 242338
تاریخ انتشار : 12 مرداد 1397 23:18
تعداد بازدید : 740

کنگره و شرکت های فناوری در مسیر سلامت دیجیتال

یک گروه دو حزبی از سناتورها و نمایندگان آمریکایی قانونی را در زمینه تاثیر فناوری ها و رسانه ها روی نوزادان، کودکان و نوجوانان تصویبر کردند. این لایحه از بودجه ای برای تحقیقات در زمینه کاربری دستگاه ها و ابزار مدرن مانند موبایل، کامپیوتر، شبکه های اجتماعی، اپلکیشن ها، وب سایت ها، تلویزیون، فیلم، هوش مصنوعی، بازی های ویدیویی، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده با تمرکز بر توسعه شناختی، فیزیکی و اجتماعی–احساسی حمایت خواهد کرد.

نسترن صائبی
فناوران - سناتور ادوارد مارکی، سیاست مدار و عضو حزب دموکرات اهل ایالات متحده آمریکا، در بیانیه ای در این مورد گفت: از آنجا که فناوری هر روز برای آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان ما به کار می رود و آنها را سرگرم می کند، ما نیاز به درک بهتر چگونگی تاثیر آن بر سلامت اجتماعی، روحی و جسمی کودکان داریم. 
وی افزود:  این لایحه کارشناسان را قادر می سازد تا با انجام تحقیقات انتقادی، والدین و سیاستگذاران را در مورد بهترین شیوه محافظت از بدن و ذهن کودکان آمریکایی از مسایل مربوط به چالش های امروزی مثل اعتیاد به مواد، آزار آنلاین و افسردگی در عصر دیجیتال مطلع کند.
روی بلانت، سناتور ایالت میزوری در سنای ایالات متحده آمریکا، نیز در این مورد گفت: در زندگی امروزی، کودکان به صورت روز افزون با ابزارهای دیجیتال آشنا می شوند و از آنها استفاده می کنند، اما برخلاف افزایش این ابزارها، ما هنوز اطلاعات بسیار کمی در مورد تاثیر فناوری روی سلامت و توسعه رشد آنها داریم. 
وی افزود: تحقیقات پیشرفته برای درک بهتر تاثیر فناوری ها روی کودکان و نوجوانان به والدین کمک خواهد کرد که محیط سالمی را برای رشد و آموزش کودکان ایجاد کنند. 
این اقدام کنگره آمریکا در راستای اقدامات اخیر شرکت های فناوری برای توسعه فناوری هایی است که والدین به واسطه آنها می توانند کنترل دقیق تری بر فعالیت ها و رفتارهای کودکان و نوجوانان خود در دنیای دیجیتال و آنلاین داشته باشند. شرکت های فناوری روز به روز گزینه های بیشتری را برای مدیریت یا محدود کردن زمان صرف شده در اینترنت یا استفاده از اپلیکیشن ها توسط کودکان ارایه می دهند. 
 هزینه کنگره برای سلامت دیجیتال
لایحه جدید کنگره آمریکا بودجه ای بالغ بر 15 میلیون دلار برای تحقیقاتی که قرار است توسط موسسه ملی بهداشت بین سال های 2019 تا 2021 و همچنین 25 میلیون دلار برای سال های 2022 تا 2023 انجام دهد، اختصاص داده است. 
ملیکا کارول، رییس امور جهانی در انجمن اینترنت در بیانیه ای در این مورد گفت: پژوهش های موجود در این زمینه این موضوع مهم، سخت گیری، کیفیت و استقلال مطالعات موسسه ملی بهداشت را ندارند و این موسسه با بودجه و دقتی که در این زمینه خواهد گذاشت، رهنمون های بسیاری را پیش پای مسوولان و کارشناسان خواهد گذاشت. 
 سلامت دیجیتال به سبک اپل
همانطور که گفتیم شرکت ها اخیرا اقدامات جالبی در راستای سلامتی دیجیتال انجام داده است. اپل انتظار دارد که ویژگی های سلامت دیجیتالی را برای محصولات اپل مانند آیفون و آی پد در کنفرانس توسعه جهانی WWDC که در چهارم ژوئن گذشته برگزار شد، معرفی کرد. 
عملکرد به اصطلاح سلامت دیجیتال به کاربران کمک می کند تا زمان استفاده از هر برنامه و زمان کلی استفاده کاربر از دستگاه در یک دوره زمانی خاص را ثبت می کند. برنامه سلامت دیجیتال به عنوان تحولی عظیم در عرصه سلامت و آگاه سازی مردم نسبت به وضعیت سلامت خود در دنیای امروز، راه اندازی شده و تاکنون شرکت هایی با هدف یاری رسانی به جمعیت میانسال و کهن سال دنیا و استفاده از فناوری های روز دنیا در بهبود کیفیت زندگی افراد، برنامه سلامت دیجیتال را معرفی کرده اند.
همچنین در حال حاضر میلیاردها نفر سالمند بالای ۶۰ سال در جهان زندگی می کنند و ایده سلامت دیجیتال می تواند زمینه خوبی برای نوآوری و تحول در عرصه بهداشت فردی در جهان باشد. 
اما از طریق ویژگی سلامت دیجیتال کاربران می توانند با استفاده از سوابق داده ها تصمیم بگیرند که تلفن را کنار بگذارند یا نه. عملکرد سلامت دیجیتال تقریبا با انتشار سیستم عامل iOS 12 راه اندازی و توضیحاتی درباره دستورالعمل های دقیق تر برای استفاده ارائه شد.
  سلامت دیجیتال به سبک گوگل
گوگل نیز در کنفرانس توسعه دهندگان امسال یعنی I/O 2018 نیز قابلیت جدیدی را به نام Android Dashboard را معرفی کرد که هدف آن سلامت دیجیتال است
با استفاده از این قابلیت می توانید دریابید که دقیقا وقت خود را چگونه پای گوشی هوشمندتان سپری (یا شاید تلف) کرده اید. به طور دقیق تر می توانید متوجه شوید که کدام اپلیکیشن ها را بیشتر از بقیه استفاده کرده اید، چند بار گوشی خود را آنلاک و چه تعداد اعلان دریافت کرده اید.
در کنار اندروید داشبورد که قرار است در اندروید P ارایه شود، قابلیت جدیدی نیز برای یوتیوب ارایه شد. بر این اساس در صورتی که بیش از حد در یوتیوب ویدیو تماشا کنید، مطلعتان می کند. به عنوان نمونه پس از یک ساعت مشاهده ویدیوی مداوم در یوتیوب به شما اعلانی نمایش داده می شود و از شما درخواست می شود که اگر مایلید، استراحتی داشته باشید.
با این حال اگر تمایلی به مشاهده اعلام های قابلیت اخیر ندارید می توانید آن را غیر فعال کنید. این امکان قرار است طی آپدیتی در هفته جاری ارایه شود.
ایده ای که در پس اندروید داشبورد و نیز نمایش میزان زمان صرف شده در یوتیوب وجود دارد به کاربران کمک می کند میزان استفاده از گوشی های هوشمند خود را تعدیل کنند و به این ترتیب بیشتر به فکر سلامت خود باشند. 
 سلامت دیجیتال به سبک فیس بوک
فیس بوک نیز چند وقتی است که راهکارهایی را برای سلامت دیجیتال در نظر گرفته است که البته به طور ویژه و خاص مخصوص نوجوانان و کودکان است. این شرکت چند ماهی است که پیام رسان مخصوص کودکانش را ارایه کرده است. این ویژگی جدید به نام حالت خواب یا Sleep Mode به پیام رسان فیس بوک کودکان و نوجوانان اضافه شده است.
قبل از آن نیز فیس بوک، مسنجر کیدرز (Messenger Kids) را معرفی کرد که پیام رسان فیس بوک برای کودکان زیر 13 است. در این پیام رسان کودکان اجازه دریافت و ارسال عکس و ویدیو را دارند ولی همواره تحت نظارت والدین خود با این برنامه کار می کنند. به علاوه در این نسخه فیس بوک مسنجر مخصوص کودکان، والدین باید باز کردن حساب فرزند خود را تایید کنند و فضایی که برای کودکان و نوجوانان زیر 13 سال در نظر گرفته شده، همگی تحت نظارت والدین آنهاست. 
در اقدام جدیدی، این پیام رسان بروز رسانی جدیدی را دریافت کرده که با کمک ویژگی جدید، والدین می توانند زمان حضور فرزند خود را در مسنجر کیدز مدیریت کنند. 
این ویژگی جدید تحت عنوان حالت خواب به والدین اجازه می دهد زمان هایی در هفته یا روز را مشخص کنند تا برنامه قفل شود و فرزندشان دیگر نتوانند با آن کار کند. این ساعت ها، بازه های زمانی هستند که از سوی والدین مشخص می شود و کودکان و نوجوانان در این ساعت ها اجازه کار کردن با فیس بوک 
مسنجر را ندارند.
 منابع: Engadget و CNet


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :