آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 242287
تاریخ انتشار : 9 مرداد 1397 6:1
تعداد بازدید : 1088

بی ثباتی فضای اقتصادی به استارتاپ ها آسیب می زند

رضا حسامی فرد مدیرعامل استارت آپ گهواره- با بیان اینکه چالش های استارت آپ ها همان هایی است که کسب وکارهای کهنه کار دارند، گفت: اگر بخواهیم لیستی از مهم ترین مشکلات استارت آپ ها در مقایسه با لیست مشکلات برندهای کهنه کار تهیه کنیم، خیلی تفاوت جدی بین اولویت ها نیست. اما ماجرا این است که استارت آپ ها در مورد بعضی از قسمت ها هزینه های زمانی می دهند که واقعا کشنده اشت. در ساختار مالیاتی کشور، آن قدر قوانین گسترده و پیچیده و عدم شفافیت وجود دارد که برای کسی که تازه از دانشگاه آمده و چند سالی است که کار کرده، سخت است که بخواهد به این فضا مسلط باشد.

ستاد خبری الکامپ 24- او با اشاره به مشکل عدم شفافیت در قوانین، بیان کرد: افرادی که تصمیم دارند فضای کسب وکار جوانان و شرکت های نوپا را رونق دهند، باید به این فکر کنند که چیزی که ما از آن بهره مند خواهیم شد شرکت های بزرگ است، نه شرکت های کوچک. بنابراین در نظر گرفتن معافیت های مالیات برای چند سال اول شرکت ها مطمئنان باعث کاهش درآمد دولت نمی شود زیرا اصولا خیلی از این شرکت ها در ابتدا اصلا سودده نیستتد. اما در عوض فرصت را برای مراکز رسیدگی و حتی مالیات هم فراهم می کند که دقت و انرژی اش را جایی صرف کند که منافع بیشتری داشته باشد.

این فعال استارت آپی مشکل دیگر را عدم وجود ثبات در فضای اقتصادی دانست و توضیح داد: این مشکل در شرایط کنونی خیلی جدی است و البته شاید راه حل کوتاه مدت هم نداشته باشد. فضای استارت آپی مثل یک گیاه است که برای رشد نیاز به یک خاک دارد. این خاک هر چقدر هم حاصل خیز باشد، اما باثبات نباشد، باعث رشد نمی شود. ما در فضای اقتصاد کشور ثبات نداریم. مممن است ما تورم ۵۰ درصد هم داشته باشیم اما گر بدانیم در ۲۰ سال آینده تورم ۵۰ درصد ثابت است، این مساله باعث پیش بینی پذیری می شود و مشکلی که الان در کشور داریم عدم  پیش بینی پذیری است.

حسامی فرد با بیان اینکه جوانان حاضر در اینجا، تصویرشان از آینده کوتاه است، گفت: این خیلی خطرناک است. منظور از تصویر آینده این است که من اگر بدانم قرار است یک سال روی گهواره کار کنم، یک دید دارم، اگر قرار باشد یک عمر رویش کار کنم یک جور نگاه می کنم و اگر آن را به عنوان یک بیزینس مادام العمر قرار دهم که بعد از زندگی من هم ادامه داشته باشد، یک دید دیگر دارم. این موضوع تصویر آینده است و ما باید رویش کار کنیم. ممکن است خود آینده هم خراب نباشد اما تصویرش خیلی خراب است. نوساناتی ک وجود دارد  باعث می شود تصویر آینده خراب شود و این می تواند برای فضای کسب وکار کشنده باشد.

مدیرعامل استارت آپ گهواره درباره ی حضور در الکا م استارز اظهار کرد: امسال اولین سال است که ما در الکامپ شرکت می کنیم. این اتفاق خیلی خوبی است، افرادی که مراجعه می کنند کنجکاو هستد که گهوار چه کار می کند، دقیق سوال می پرسند. این نشان می دهد افراد آشنا به این فضا هستند و بعضا بینشان کسانی دیده می شوند که معلوم است علاقه مند به فضای فناوری اطلاعات هستند. بنابراین با جرات می توان گفت الکامپ در جذب عامه مردم به فناوری های نوین خصوصا آی تی خیلی موفق بوده است.

او ادامه داد: عث می شود آدم ها زود تجربه شکست اقتصادی را داشته باشند که موجب پختگی می شود. اما خیلی خوب بود که همه چیز بیشتر سر جای خودش بود و این فضا در شرایط بهتری رشد می کرد.

او درباره استارت آپ گهواره توضیح داد: گهواره اپلیکیشنی است که به حوزه تربیت کودک پرداخته. روانشناسان و جامعه شناسان می گویند اگر می خواهید جامعه را اصلاح کنید، باید از تربیت کودکان تا شش سال شروع کنید. گهواره روی تربیت کودکان از تصمیم به بارداری تا شش سالگی تمرکز کرده و ما دو سری سرویس داریم. سرویس های مراقبتی مثل خواب، تغذیه، بازی و یک سرویس اجتماعی که والدین بتوانند در آن با هم تعامل داشته باشند.

حسامی فرد ادامه داد: کار اصلی و ایده ی کلیدی گهواره شخصی سازی اطلاعات است. الان والدین علاقمند به دانستن هستند اما حجم اطلاعات خیلی زیاد است و ما روی فرآيند ارائه محتوا کار کردیم. ما تلاش کردیم سیستمی فراهم کنیم که آنها بتوانند متناسب با سن  فرزندشان اطلاعات کسب کنند و آرامش داشته باشند. گهواره در طول چند سال آینده فرآيند فرزندپروری را تبدیل به یک فرآیند لذت بخش می کند، همانطور که واقعا هست.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :