آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 242190
تاریخ انتشار : 8 مرداد 1397 9:7
تعداد بازدید : 1174

استارت‎آپ‎ها با خیال راحت کسب و کار خود را روی بستر ابر XaaS ببرند

مدیرعامل ابر زس گفت: استارت آپ‎ها و کسب و کارهای نوین می‎توانند بجای آمازون و دیجیتال اوشن با خیالی راحت کسب و کار خود را روی بستر ابری XaaS آغاز کنند.

فناوران- سیدمحسن سیدصالحی افزود: در حال حاضر استارت‏آپ‎های زیادی از سرویس‏های ابری خارجی استفاده می‏کنند و متحمل پرداخت هزینه‏های زیادی می شوند؛ در حالی که می‏توانند با هزینه‏ای به مراتب کمتر از خدمات داخلی و بومی استفاده کنند. وی افزود: از آنجا که عمده منابع ابر XaaS در دیتاسنترهای معتبر داخل کشور قرار دارند سرعت و پهنای باند ارایه سرویس به مشتریان استارت آپ ها افزایش می باید.
وی اضافه کرد: سازمان‎های دولتی و خصوصی نیز باید سرویس های خود را روی ابر پیاده سازی کنند، اما هنوز مقاوت‎هایی در این رابطه وجود دارد و برخی مسوولان دولتی و خصوصی به این باور نرسیده‏اند که سرویس های ابری بهره وری به مراتب بالاتری نسبت به سرویس های فیزیکی دارند، به همین دلیل هزینه زیادی صرف خرید تجهیزات سخت افزاری می‎کنند.
وی در توضیح کارکرد رایانش ابری گفت: رایانش ابری الگویی جدید در فناوری اطلاعات است که بدون محدودیت مکانی دسترسی به استخری (Pool) از منابع سیستمی قابل پیکربندی و خدمات سطح بالا را میسر می سازد که می تواند با حداقل تلاش های مدیریتی، اغلب در بستر اینترنت فراهم شود. 
وی تشریح کرد: رایانش ابری متکی به اشتراک گذاری منابع برای دستیابی به یکپارچگی و صرفه جویی ناشی از مقیاس است. رایانش ابری در سال 2006 با خدمات وب آمازون (AWS) شهرت یافت و در ادامه شرکت های گوگل و مایکروسافت نیز خدمات ابری خود را ایجاد کردند. در سال 2010 شرکت رک اسپیس و ناسا به صورت مشترک نرم افزار متن باز ابری خود را با عنوان اپن استک رونمایی کردند.
سیدصالحی در مورد ویژگی های اصلی رایانش ابری گفت: چابکی سازمان های استفاده کننده از رایانش ابری در بهبود فرآیندهای خود از مهمترین قابلیت های استفاده از فناوری رایانش ابری است.
وی افزود: انعطاف پذیری در تغییر منابع زیرساختی، کاهش هزینه ها از طریق تبدیل هزینه های سرمایه ای به هزینه های عملیاتی، کاهش موانع استفاده شرکت های نوپا در استفاده از منابع پردازشی، عدم وابستگی کاربر به دستگاه و مکانی خاص به دلیل تحت وب بودن تمامی قابلیت های رایانش ابری، سهولت نگهداری به دلیل عدم نیاز به نصب نرم افزار روی دستگاه کاربر از دیگر قابلیت های این فناوری به شمار می رود.
وی قابلیت چندمستاجره که باعث صرفه جویی در منابع و کاهش هزینه ها می شود را از دیگر ویژگی های سرویس ابری برشمرد و گفت: پایش عملکرد توسط متخصصین تامین کننده سرویس و اطمینان کاربر از صحت عملکرد، افزایش بهره وری و صرفه جویی در زمان، جهت کار چند کاربر روی یک داده، دسترس پذیری فوق العاده بالا جهت تداوم کسب وکار و بازیابی فاجعه، مقیاس پذیری و قابلیت کشسانی توسط تامین پویای منابع و افزایش امنیت به دلیل تمرکز داده ها همگی از قابلیت های فناوری رایانش ابری است که باعث شده در کشورهای مختلف به شدت مورد استقبال قرار گیرد. وی همچنین در ادامه افزود: رایانش ابری شامل چندین مدل استقرار می شود که مدل های مهم آن شامل ابر عمومی، ابر خصوصی و ابر هیبردی می‎شود.وی گفت در ابر عمومی منابع ابری در سمت تامین کننده سرویس قرار دارد و کاربر از طریق اینترنت به ابر خود دسترسی دارد. اما ابر خصوصی، منابع ابری در سازمان کاربر قرار دارد و کاربر می تواند به صورت محلی به ابر خود دسترسی یابد.
سیدصالحی اضافه کرد: ابر هیبریدی نیز از ترکیب ابر عمومی و ابر خصوصی ایجاد می‎شود و از مزایای هر دو مدل ذکر شده بهره می برد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :