آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 239048
تاریخ انتشار : 29 اردیبهشت 1397 11:43
تعداد بازدید : 475

در نشست بررسی موانع کسب‌وکار حوزه استارت‌آپ‌ها مطرح شد

قوانین قدیمی، مانع اصلی توسعه کسب وکارهای نو

فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و کسب وکارهای دانش بنیان طی نشستی با رییس انجمن ملی کارآفرینی ایران، معاون اقتصادی وزارت اقتصاد و رییس فراکسیون حمایت از تولید ملی در مجلس شورای اسلامی به بررسی موانع کسب وکار و کارآفرینی در حوزه استارت آپ ها پرداختند.

اتاق ایران - حسین سلاح ورزی، رییس انجمن ملی کارآفرینی ایران هدف از این نشست را شناسایی مشکلات این حوزه از طریق هم افزایی و تنظیم امکانات موجود برای رفع آنها عنوان کرد.
وی گفت: می توان برای تدوین سازوکارهای لازم به توافقی جدی برسیم و از ظرفیت های کمیته ماده 12، شورای گفت وگو و هیات مقررات زدایی بهره بگیریم. 
بر اساس اظهارات وی در حال حاضر عمده مشکلات شرکت های دانش بنیان به حوزه مالیات، تامین اجتماعی، بیمه و مسائل مالی و بانکی مربوط می شود. 
سلاح ورزی افزود: در این بین قدیمی بودن قوانین و بی توجهی به کسب وکارهای نو در قوانین مهم ترین نقصی است که باید از سوی مسوولان و تصمیم گیرندگان کشور مورد توجه قرار گیرد. در بسیاری مواقع این بخش از اقتصاد کشور که این روزها جایگاه بسیار مهمی در دنیا پیدا کرده است به دلیل سکوت قانون، بلاتکلیف باقی می ماند.
به باور فعالان این حوزه در حال حاضر نوع برخورد با کسب وکارهای نو مانند کسب وکارهای بزرگ و قدیمی است. از سویی مسوولان کشور از نظر دانش، نگرش و مهارت های این حوزه ضعیف هستند و برای همین نمی توانند برای این بخش برنامه ریزی دقیق و کاربردی ارایه دهند.
حسین میرشجاعیان، معاون اقتصادی وزارت اقتصاد گفت: هیات مقررات زدایی یک ظرفیت بی نظیر است که می تواند در حل مشکلات قانونی این بخش موثر باشد.
بر اساس اظهارات وی سامانه ای تهیه شده و در آن کلیه مجوزهای لازم برای انجام انواع فعالیت ها، قید شده است. میرشجاعیان گفت: پس از شناسایی کلیه مجوزها، از دستگاه ها و وزارتخانه ها خواستیم مجوزهای زائد و دست وپاگیر مربوط به حوزه خود را شناسایی کرده و آنها را حذف یا ادغام کنند. در پی آن بالغ بر 500 مجوز حذف یا ادغام شد. از بین هزار و 570 عنوان باقی مانده بیش از 700 عنوان استعلام و مابقی مجوزهای نهایی هستند.
وی پیشنهاد کرد انجمن ها و فعالان این حوزه مشکلات خود را به صورت مکتوب در اختیار دبیرخانه کمیته ماده 12 و شورای گفت وگو قرار دهند. 


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :