آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 237991
تاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1397 7:1
تعداد بازدید : 904

پهپاد در خدمت آسیب دیدگان سیل مالاوی

مالاوی در جنوب شرق آفریقا با خطر همیشگی طغیان رودخانه وسیلاب روبرو است. نیمی از کشور مالاوی در سال ۲۰۱۵ به زیر سیلاب رفت. در جریان این حادثه ۳۰۰ نفر کشته شدند و بیش از ۳۷۰ هزار نفر مجبور به ترک خانه هایشان شدند. وجود سیلاب های فصلی در این کشور آفریقایی زندگی بیش از صد هزار نفر را در شش ماه گذشته تحت تاثیر قرار داده است. با این وضعیت پهپادها به خط شده اند تا به داد آسیب دیدگان این سیل برسند.
undefined
فناوران- در روستای چاپولا اعلام خطر طغیان رود از طریق تلفن همراه صورت می گیرد. روستای همسایه به مسوول مربوطه در چاپولا زنگ می زند و به او درباره بالا آمدن بیش از حد آب رودخانه هشدار می دهد. ساکنان خیلی سریع منطقه را تخلیه می کنند. ولی خوشبختانه این یک تمرین است و خطری جدی آنها را تهدید نمی کند. ساکنان همچنین از زمانی که سازمان ایتالیایی غیر دولتی «کوپی» برای پیش بینی سیلاب و طغیان رود به آنها اطلاع رسانی می کند، آرامش بیشتری دارند. 
ارگان غیر دولتی کوپی برای تهیه بانک اطلاعاتی از پهپاد استفاده می کند. این داده ها به شناسایی نواحی آسیب پذیر و پرخطر ناحیه کمک می کند. هدف این پروژه نقشه برداری از ۱۶ هزار هکتار است.
جوزف کلیفورد متخصص جغرافیای فضایی و عضو سازمان کوپی می گوید: پهپاد هزاران تصویر را جمع آوری می کنند. پهپاد همچنین از پستی بلندی های ناحیه نیز عکس گرفته است. نتیجه این دو داده ها محصولی با کیفیت بسیار بالاست، در هر پیکسل عکس ما ۲۸ سانتی متر از ناحیه را در اختیار داریم. 
این نقشه با مشخصات بسیار جزیی به ساکنان این امکان را می دهد تا از موقعیت خود فهمی عینی داشته باشند. از ساکنان روستا خواسته شده تا بر روی این نقشه محل سکونت، راه های خروجی روستا و همچنین پناهگاه های احتمالی را مشخص کنند.
جوزف کلیفورد درباره اهمیت داده های محلی می گوید: ما اطلاعات لازم را از ساکنان جمع آوری می کنیم. دانش محلی مردم این امکان را به ما می دهد تا از موقعیت سازه ها و چیزهای با اهمیت در روستا آگاهی یابیم. همچنین می توانیم میزان سطح آگاهی مردم از خطرات احتمالی را بسنجیم. 
در این ناحیه از مالاوی بلایای طبیعی مرتب روی می دهند. اتحادیه اروپا به مردم یاری می رساند و آنها را در رسیدن به مطالباتشان حمایت مدنی می کند.
الکساندر کستلانو، از اعضای دفتر کمک های بشردوستانه اتحادیه اروپا می گوید: برخی از دستاوردهای تکنولوژی مدرن مانند پهپادها در کشورهای غربی این امکان را فراهم ساخته که بدانیم چه زمان و کجا سریع تر وارد عمل شویم. گمان می کنم این تکنولوژی اینجا هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. برای همین نیز از این تکنولوژی حمایت مالی می کنیم. برخی از این پروژه های با سنت های محلی نیز همخوانی دارند. 
پیشرفت تکنولوژی به ساکنان مناطق آسیب پذیر مالاوی این امکان را می دهد تا در رویارویی با خطرات نقشی موثر داشته و بتوانند در هنگام خطر از آسیب های مالی و جانی در امان بمانند.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :