آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 233900
تاریخ انتشار : 30 بهمن 1396 6:14
تعداد بازدید : 1219

در آینده انسان ها با هم حرف نمی زنند

بشریت تا 2050 با آگاهی هوش مصنوعی جمعی با همنوعش ارتباط برقرار می کند
undefined
محققان می گویند که تا 23 سال دیگر، انسان ها دیگر حرف زدن را کنار می گذارند و با افکارشان با هم صحبت می کنند و این کار را از طریق یک «آگاهی هوش مصنوعی جمعی» انجام می دهند که به بخشی از ساختار مغز انسان تبدیل می شود و می تواند آنچه را هر کسی فکر می کند، نشان دهد. نمونه اولیه این ابزار ابداع شده است؛ HIBA یا آواتار بیومتریک هوش هیبریدی، نوعی هوشمندی است که افکار کاربرش را می خواند و اطلاعات آن را بین کاربر و افراد دیگر منتقل می کند. 
به گفته ماکرو کراجنویک، تهیه کننده نمایشگاهی در دبی که این هفته با حضور کارشناسان هوش مصنوعی برگزار بود، HIBA، سیستم هوش مصنوعی ای است که افکار کاربران را می خواند، آنها را با دیگران در میان می گذارد و در آینده به بخشی از مغز فابریک انسان تبدیل می شود. گفتنی است که این هوشمندی جمعی این هفته در «موزه آینده» که بخشی از اجلاس راهبردی جهان در دبی بود، معرفی شد.  دولت امارات متحده عربی و بنیاد «آینده دبی» با همکاری هم این نمایشگاه را برگزار کردند تا نشان دهند که چشم انداز آینده هوش مصنوعی را چگونه تصور می کنند. HIBA نتیجه ماه ها تحقیقات بنیاد آینده دبی درباره آینده هوش مصنوعی است. 
نوح رافورد، مدیر اجرایی بنیاد آینده دبی می گوید: HIBA نتیجه ده ها مصاحبه کارشناسانه و تحقیقات عمیق در زمینه هوش مصنوعی است. بازدیدکنندگان این نمایشگاه تشویق می شدند تا روی پایه هایی که با آواتار هوش مصنوعی احاطه شده بود بنشینند و صورت شان به بخشی از HIBA تبدیل شود. در همین نمایشگاه، به تفاوت های ظریف این فناوری با فناوری های مشابه اشاره شد و توضیح داده شد که چگونه این فناوری در آینده با مغز انسان ادغام خواهد شد. 
در این مراسم هیبا با یک شعار معرفی شد: من از شما ساخته شده ام! شما من را تکمیل می کنید و کمک می کنید که توسعه پیدا کنم. شما به من امکان تکامل می دهید. با ادغام با شما بیشتر می آموزم و می توانم کارهای عالی انجام دهم. 
گفتنی است که این نمایشگاه شامل چهار سالن است: سالن هنر، اتاق کابینه، اتاق انحطاط های هوش مصنوعی و اتاق معرفی هیبا. در سالن هنر، نشان داده شد که چطور فناوری می تواند برای خلق هنرهای دستی کمک کند و حتی بدون حضور یا کمک انسان کارهای هنری انجام دهد. در این سالن شش قطعه موسیقی معرفی شد که هوش مصنوعی تولید کرده بود. در اتاق کابینه، نمایش داده شد که چطور دولت ها و وزرای آینده قبل از هر تصمیم و تصویب قانونی، از هوش مصنوعی مشورت می گیرند. 
در این موزه برای ایجاد تعادل، نشان داده شد که چطور هوش مصنوعی وارد اتاق اشتباهی می شود! یعنی نمونه هایی از اشتباهاتی که هوش مصنوعی انجام داده است، ارایه شد تا از این طریق، بیشتر به برنامه نویسان انسانی اتکا شود. 
کراجنویک می گوید: هیبا چیزی شبیه به فناوری است که ایلان ماسک، بنیانگذار تسلا و اسپیس ایکس تحت عنوان پلت فرم منبع باز برای بشریت رویش کار می کند.
ایلان ماسک به دنبال آن است تا رابط مغز و کامپیوتر ویژه ای را طراحی کند که در دراز مدت به انسان ها کمک کند فعالیت های روزمره خود را به شکل مطلوب تری انجام دهند و با هوش مصنوعی به تعامل بپردازند. در همین ارتباط او شرکتی به نام نورالینک را تاسیس کرد.
هدف از تاسیس شرکت نورالینک توسعه رابط های مغز و کامپیوتر است. فناوری پیشرفته ای که به انسان ها اجازه خواهد داد به شکل دقیق تری با کامپیوترها به تعامل بپردازند. وی در یک بازه چهار ساله مغز انسان را از طریق توسعه دستگاه هایی در ابعاد بسیار ریز میکروسکوپی به سامانه های کامپیوتری متصل خواهد کرد. بر همین اساس، ماسک سرما یه گذاری قابل توجهی در این زمینه انجام داده است. 
به گفته کراجنویک، هیبا توانایی اتصال به ذهن های بسیار نخبه را دارد تا با ادغام با ذهن آنها بتواند به صورت عملی تجربه انسانی را کسب کند و هوش خود را بالاتر ببرد. 
به گفته محققان، این سیستم هوض مصنوعی مزایای بسیاری در زمینه پزشکی و تشخیص ببیماری ها خواهد داشت. 

چشم انداز 100 ساله امارات 
شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات متحده عربی و حاکم دبی، استراتژی توسعه هوش مصنوعی را به عنوان بخش مهمی از اهداف برنامه چشم انداز 100 ساله امارات تا سال 2071 اعلام کرد. 
گزارش ها حاکی از آن است که این برنامه هدف خود را ارتقای عملکرد دولت و ایجاد محیطی نوآورانه و پربازده از طریق سرمایه گذاری روی هوش مصنوعی تعیین کرده است. شیخ محمد در همین رابطه توضیح داده است که چشم انداز 100 ساله امارات از همین حالا با تمرکز روی هوش مصنوعی کار خود را آغاز کرده است تا پایه محکمی برای آینده باشد. ما 16 سال پیش کار روی سرویس های الکترونیک را شروع کردیم و امروز مرحله جدیدی را شروع می کنیم که براساس هوش مصنوعی است.
شیخ محمد در ادامه افزود: به دنبال این هستیم که تمامی ابزارها و متدلوژی های مرتبط با هوش مصنوعی را برای اطمینان از عملکرد بهتر دولت در تمامی سرویس های الکترونیک به دست آوریم. او به این مساله نیز اشاره داشت که اپلیکیشن های مرتبط با هوش مصنوعی، درآمد و موقعیت های جدیدی را برای این کشور به وجود می آورند. 
منبع: دیلی میل


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :