آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 232158
تاریخ انتشار : 10 بهمن 1396 10:45
تعداد بازدید : 903

تسهیلات جدید صادراتی گمرک اعلام شد

گمرک ایران تسهیلات جدیدی را با حذف ورود حامل های کالاهای صادراتی به گمرکات در مسیر سبز و زرد ایجاد کرد.

فناوران - به کمک قابلیت‎های سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی و کنترل کامل تمامی کالاها از طریق این سامانه ها، در صورتیکه مسیر اظهارنامه صادراتی کنترل سیستمی سطح یک (سبز) تعیین شود نیازی به ورود حامل ها به داخل گمرک مبدا صادرات (به استثنای اظهارنامه هایی که گمرک مبدا و مرز خروج یکسان باشد) و توزین و الصاق پلمپ در گمرک مبدا (داخلی) نیست.
در مرحله ابتدایی، صاحب کالا یا اظهارکننده در کارتابل مربوطه در پنجره واحد تجارت فرامرزی، برای ثبت صدور مجوز بارگیری، ثبت اطلاعات حامل، ثبت توزین، ثبت بیجک، مراحل درب خروج و بیجک بین اقدام می کند.
در صورتیکه مسیر اظهارنامه صادراتی کنترل سیستمی سطح دو (زرد) تعیین شود، نیازی به ورود حامل ها به داخل گمرک مبدا صادرات (به استثنا  اظهارنامه هایی که گمرک مبدا و مرز خروج یکسان باشد) و توزین و الصاق پلمپ در گمرک مبدا (داخلی) نیست.
در این مسیر در ابتدا بررسی اسنادی اظهارنامه های کنترل سطح دو ازسوی گمرک مبدا انجام می پذیرد. سپس صاحب کالا یا اظهارکننده در کارتابل مربوطه در پنجره واحد تجارت فرامرزی با لحاظ کردن قفل سیستمی روی مجوزها درجهت ثبت صدور مجوز بارگیری، ثبت اطلاعات حامل، ثبت توزین، ثبت بیجک، مراحل درب خروج و بیجک بین اقدام می کند، در صورت نیاز به تعیین ماهیت یا تغییر مسیر وفق مقررات انجام می شود.
همچنین در صورتیکه مسیر اظهارنامه صادراتی کنترل سیستمی سطح سه (قرمز) تعیین شود، اگر واحد بازرگانی و غیرتولیدی باشد، ابتدا باید ازسوی کارشناس مربوطه، نوع حمل از ارزیابی در محل به حمل یکسره یا قبض انبار (کالاهای تعریف شده طی بخشنامه مربوطه) تغییر داده و موضوع طی اعلام نظر به صاحب کالا ارسال شود.
در ادامه صاحب کالا به منظور ثبت اطلاعات حامل و اطلاعات وزن در پنجره واحد تجارت اقدام و مابقی مراحل شامل ارزیابی و ثبت نظر ارزیابی، الصاق پلمپ، باسکول، بیجک، مراحل درب خروج و بیجک در سامانه جامع گمرکی اقدام می کند.
در عین حال اگر واحد تولیدی باشد، نیازی به ورود حامل ها به داخل گمرک مبدا صادرات (به استثنای اظهارنامه هایی که گمرک مبدا و مرز خروج یکسان باشد) و توزین در گمرک مبدا (داخلی) نیست.
بعد از مراحل ارزیابی و ثبت نظر نیز الصاق پلمپ و ثبت شماره پلمپ در اعلام نظر در سامانه جامع، مراحل بعدی شامل ثبت صدور مجوز بارگیری (با لحاظ کردن قفل سیستمی روی مجوزها)، ثبت اطلاعات حامل، ثبت توزین، ثبت بیجک توسط صاحب کالا در کارتابل مربوطه و تا زمان سیستمی شدن ثبت شماره پلمپ در پنجره واحد تجارت فرامرزی، صورت می پذیرد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :