fanavaran
آخرین اخبار
   
    کد خبر : 226180
    تاریخ انتشار : 9 آذر 1396 8:44
    تعداد بازدید : 645

    چند توصیه برای گرم شدن

    این روزها که هوا سرد شده، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب هنوز هم احساس سرما می کنند.

    یک متخصص طب سنتی می گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند. برخی خوراکی ها طبیعتی سرد دارند که خوردن آنها موجب می شود فرد احساس سرمای بیشتری کند. کاهو، خیار، گوجه فرنگی، برنج، آب غوره، آب لیمو، انواع ترشی ها و هر غذایی که مزه ترشی داشته باشد، می تواند این احساس را تشدید کند. دقت کنید که گوشت مرغ دارای طبیعی سرد است و مصرف آن باید با دقت همراه باشد. لبنیات اعم از شیر، ماست، پنیر، دوغ و کشک دارای طبیعت سرد است. به همین دلیل مصرف آنها باید همراه با مصلحش که نعناع، زیره، فلفل و کاکوتی است، باشد. برای اینکه بتوان با احساس سرمای بدن مقابل کرده و انرژی و حرارت لازم آن را تامین کرد، باید بیشتر خوراکی هایی که چنین خاصیتی دارند مانند دم نوش آویشن، رزماری، زنجبیل، دارچین، اسطوخودوس، بادرنجبویه، گل گاوزبان، آلوورا و سرخارگل مصرف کرد.


    نظر شما



    نمایش غیر عمومی
    تصویر امنیتی :