آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 224088
تاریخ انتشار : 11 آبان 1396 10:47
تعداد بازدید : 726

خام خواری ممنوع

برخی از مواد غذایی زمانی که خام هستند سموم طبیعی دارند یا حاوی قندهایی هستند که هضم آن برای بدن بسیار دشوار است.


در چنین شرایطی خام خواری می تواند به سیستم گوارش بدن آسیب وارد کند و سایر نشانه های نامطبوع را در بدن ایجاد کند. برخی از مواد غذایی نیز اگر به صورت خام یا پاستوریزه نشده مصرف شوند حاوی باکتری های مضری خواهند بود. 
چند مورد از این مواد غذایی عبارتند از: سیب زمینی؛ نشاسته نپخته ای که در سیب زمینی وجود دارد می تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی، گاز و نفخ در معده شود. جوانه ها؛ اگر جوانه ها به صورت نپخته مورد استفاده قرار گیرند حاوی باکتری های مضری همچون سالمونلا، E.Coli خواهند بود. 
لوبیا قرمز؛ مصرف خام لوبیا قرمز می تواند باعث ایجاد حالت تهوع شدید، استفراغ شدید و اسهال شود. همچنین برخی افراد معمولا از خوردن سبزیجاتی که در خانواده کلم حضور دارند اجتناب می کنند. این افراد نمی توانند کلم هایی مانند گل کلم، کلم، بروکلی، کلم بروکسل را مصرف کنند زیرا حاوی قندی است که هضم آن بسیار دشوار است. 
دلیلی که برای پختن این سبزیجات وجود دارد این است که طی فرآیند طبخ، قند موجود در آن قابل هضم می شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :