آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 223978
تاریخ انتشار : 10 آبان 1396 10:11
تعداد بازدید : 1281

در نشستی با حضور رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌‌ای کشور مطرح شد

اعتراض استارت آپ ها به تعدد مراکز صدور مجوز

دوشنبه 8 آبان ماه در نشستی با حضور ناصرعلی سعادت، رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، باقر بحری مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ، گلرخ بحری مدیر سالن الکام استارز، از بیست استارت آپ برتر سالن الکام استارز در بیست و سومین نمایشگاه الکامپ تقدیر شد.

فناوران - در ابتدای نشست رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور ضمن قدردانی از استارت آپ های حاضر در نشست، با بیان لزوم آشنایی و مشارکت کسب و کارهای نوپا با سازمان گفت: سازمان نظام صنفی رایانه ای با سابقه 13 سال فعالیت به دنبال برآورده کردن خواسته ها و انتظارات صنفی با اتکا بر توان بخش خصوصی است و کسب و کارهای نوپای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز می توانند از این بستر استفاده کنند و با مشارکت در کمیسیون های تخصصی و ایجاد اتاق های فکر در جهت رفع مشکلات و همچنین پیشبرد اهداف خودشان و صنف گام بردارند.
باقر بحری نیز با تایید صحبت های رییس خود درباره نقش حمایتگر سازمان از کسب و کارهای نوپا گفت: طی سه سال گذشته که برگزاری نمایشگاه الکامپ بر عهده سازمان نظام صنفی رایانه ای نهاده شده است، تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا در کنار کسب و کارهای قدیمی که سال ها در این حوزه فعالیت می کردند، از کسب و کارهای نوپا نیز حمایت کنیم تا با حضور و نقش آفرینی استارت آپ ها جان تازه ای به صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور بدهیم. 
او افزود: فراهم کردن شرایط حضور در نمایشگاه تخصصی الکامپ، اختصاص سالنی مجزا و با بهترین امکانات و تجهیزات موجود و اعزام تیم های برتر به نمایشگاه های بین المللی یکی از این نقش های حمایتی سازمان است تا ضمن نشان دادن قواعد بازی به کسب و کارهای نوپا آنها را با بازارهای ملی و بین المللی نیز آشنا کردیم. 
سعادت با بیان اینکه جایزه سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور به برترین استارت آپ های الکام استارز، حضور در نمایشگاه جیتکس بود، افزود: انتخاب نمایشگاه جیتکس با نظرسنجی از 10 استارت آپ برتر صورت گرفت که با استقبال اکثریت روبه رو شد و شاهد بودیم در بخش رقابتی 4 استارت آپ ایرانی جزو 50 استارت آپ برتر جیتکس شدند که از میان آنها دو استارت آپ موزار و کامنت ماینر جزو برترین های الکام استارز بودند. 
در ادامه به هر استارت آپ فرصت کوتاهی برای اظهارنظر داده شد. 
راحیل محمدی از استارت آپ کیف پول شخصی نیو، ضمن تشکر از برگزاری با کیفیت الکام استارز امسال گفت: حضور در نمایشگاه جیتکس با توجه به اینکه بر منطقه خاورمیانه متمرکز است، برای شناخت بازارهای مشابه بازار خودمان بسیار مفید بود.
خدادای از استارت آپ ردکالا با بیان اینکه آشنایی با الکام استارز مسیر ردکالا را روشن کرد، افزود: از طریق الکام استارز با سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور به عنوان نهاد متولی استارت آپ های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات آشنا شدیم.
علی غیوری از استارتآپ کتابخوان الکترونیک خوانا نیز با بیان اینکه در جریان برگزاری نمایشگاه روابط خوبی برقرار شد که ادامه مسیر ما را تسهیل ساخت، گفت: با این حال با مشکل تعدد مراکز صادر کننده مجوز فعالیت روبه رو هستیم که اغلب پیگیری ها و نامه های ما را بدون پاسخ می گذارند، از سازمان انتظار داریم این دست از مشکلات ما را پیگیری کند.
قاسم زاده از استارت آپ ابرآروان نیز ضمن قدردانی از رشد صعودی الکام استارز طی سه سال گذشته و فراهم کردن فرصت های حضور در عرصه های بین المللی گفت: مساله تعدد مراکز صادر کننده مجوزها مشکلی است که استارت آپ ها به صورت مشترک با آن دست به گریبان هستند و از سازمان می خواهیم ما را یاری کند.
میلاد نوری از استارت آپ پونز با بیان اینکه بازخوردهای خوبی از سوی سرمایه گذاران خارجی بعد از حضور در جیتکس داشتیم، گفت: حضور در نمایشگاه الکام استارز پنجره خوبی برای معرفی رسمی استارت آپ ها به شمار میرود. 
امین مطلبی از حراجی آنلاین چوبید گفت: از سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور می خواهیم که نهاد متولی استارت آپ های حوزه فاوا باشد تا بتوانیم با اتکا به یک نهاد قدرتمند و متمرکز مطالبات مان را پیگیری کنیم.
امیرحسین حسینی پژوه از استارت آپ می بریم با بیان توان اندک استارت آپ ها گفت: از سازمان برای برگزاری نمایشگاه الکامپ و برپا سازی سالن الکام استارز تشکر می کنیم و می خواهیم که به عنوان نهاد متولی پنجره ارتباطی ما با دستگاه ها و مسئولان باشد.
بهناز کوهپر از استارت آپ خانه داران و نولا نیز پیشنهاد برگزاری جلسات مشترک استارت آپ ها با حضور مدیران و روسای سازمان را مطرح کرد که با استقبال حاضران روبه رو شد.
سپس ابوذر معتمدی از موسسه فرهنگی و هنری شباویز با بیان اینکه حضور در الکام استارز یک تجربه متفاوت بود، افزود: هدفمان از حضور در جیتکس برقراری ارتباط با بازدیدکنندگان ایرانی و به خصوص مسوولان کشور و همچنین سرمایه گذاران و شتاب دهنده ها بود که به خوبی انجام شد.
فتح الله فتحی از استارت آپ موزرا نیز با بیان اینکه مدت زمان کافی برای برنامه ریزی و آماده سازی محتوای لازم برای جیتکس را نداشتیم، گفت: حضور در جیتکس تجربه خوبی بود ولی موزرا به بازارهای بین المللی نیاز دارد و ما سبیت را ترجیح می دادیم.
طاهرخانی از استارت آپ لینکپ نیز با مقایسه الکام استارز با جیتکس گفت: سطح استارت آپ های الکام استارز بسیار بالاتر از جیتکس بود اما کیفیت امور اجرای جیتکس بهتر از الکام استارز بود با اینکه امسال شاهد رشد صعودی الکام استارز بودیم. 
پویان ابراهیمی از استارت آپ اسمارت وای فای با اعلام اینکه در سه سال گذشته سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور تنها نهادی بود که بدون دریافت هزینه به ما کمک کرد، گفت: از سازمان برای فراهم کردن فرصت حضور در الکام استارز و جیتکس تشکر می کنیم، این دو تجربه نگرش ما را برای ادامه مسیر بسیار تغییر داد. 
امیرجلال الدین شوکتی از استارت آپ تحلیل ارتباط برنا گفت: تجربه نخست ما از حضور در نمایشگاه بود، هدف مان آشنایی با دستگاه ها و نهادهای تصمیم گیر بود که به این هدف دست یافتیم. پس از این تجربه فعالیت های ما بیشتر دیده شد و سرمایه گذاران با اعتماد بیشتری با ما همکاری کردند.
احمد اسدی از  استارت آپ کامنت ماینر با بیان اینکه نخستین تجربه حضورشان در الکام استارز بود، گفت: با اینکه کامنت ماینر بر بستر فارسی است و مخاطب B2B است، استقبال خوبی از ما شد و خودمان را محک زدیم، رقبا را شناختیم و مسیرهای پیشرفت را جستجو کردیم.
سعادت نیز ضمن قدردانی از نقطه نظرات استارت آپ ها در پاسخ به درخواست استارت آپ ها گفت: اکنون برای استارت آپ هایی که هنوز در قالب یک شرکت تعریف نشده اند و یک تیم هستند، قانونی وجود ندارد. در حال آماده سازی شرایطی هستیم تا تمامی استارت آپ های حوزه فاوا زیر چتر سازمان جمع شوند که این جریان دوسویه است و علاوه بر بستر سازی نیازمند تلاش و مشارکت کسب و کارهای نوپا هم هست. 
سپس باقر بحری نیز تمامی استارت آپ ها را به مشارکت در کمیسیون های تخصصی سازمان نظام صنفی رایانه ای دعوت کرد تا به صورت تیمی مسائل و مشکلات بررسی و راهکاری عملیاتی برای آنها تهیه شود.
در پایان نیز ضمن قدردانی از استارت آپ های حاضر در نشست هدایایی از سوی مجموعه های شرینو ، E–ADS، e–Comp و بیمه دی به عنوان اسپانسرهای الکام استارز به برترین های الکام استارز اهدا شد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :