آخرین اخبار
facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی
کد خبر : 223903
تاریخ انتشار : 9 آبان 1396 11:33
تعداد بازدید : 1104

اسامی شرکت های دانش بنیان معاف از مالیات ابلاغ شد

رییس امور شرکت ها و موسسات دانش بنیان گفت: سازمان امور مالیاتی کشور، طی بخشنامه ای، اسامی ۲ هزار و ۴۰۱ شرکت دانش بنیان را که مشمول معافیت مالیاتی در سال مالی ۹۵ شده اند، ابلاغ کرد.

معاونت علمی ریاست جمهوری - محمد صاحبکار گفت: بر اساس توافق به عمل آمده با سازمان امور مالیاتی، اطلاعات ۲هزار و ۴۰۱ شرکت دانش بنیان که تا پایان سال ۱۳۹۵ در «کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان» تایید شده بودند، به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شد.
وی ادامه داد: متعاقبا از سوی رییس سازمان امور مالیاتی کشور، طی بخشنامه ای، اسامی این شرکت های مورد تایید کارگروه، به همراه مصادیق فعالیت های دانش بنیان آنها به ادارات کل امور مالیاتی در سطح کشور ابلاغ شد و برای همه ممیزان مالیاتی لازم الاجرا ست.
وی افزود: اطلاعات شرکت ها که در اختیار ادارات کل مالیاتی سراسر کشور قرار گرفته، صرفا تا انتهای سال مالی ۱۳۹۵ معتبر بوده و برای استفاده از معافیت های مالیاتی در سال های آتی، اطلاعات مورد نیاز به صورت سالانه تکمیل و از سوی دبیرخانه کارگروه اعلام خواهد شد.
رییس امور شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی، درباره ماهیت در حال تحولِ نوآوری و تغییرات سریع فناوری گفت: شاخص های شناسایی شرکت های دانش بنیان و نیز فهرست کالاها و خدمات دانش بنیان، هر ساله توسط کارگروه بازنگری می شود و در صورتیکه تولید محصولی پس از چند سال به صورت عادی در بین شرکت ها رایج شده و پیچیدگی فنی آن کاهش یافته باشد، محصول از لیست مصادیق مورد تایید کارگروه خارج خواهد شد.
وی ادامه داد: لذا برخی از محصولاتی که در گذشته و بر مبنای فهرست های قبلی مصوب کارگروه، مورد تایید بوده و از معافیت ها نیز بهره مند بوده، اکنون بر اساس ارزیابی مجدد از شمول معافیت ها خارج شده اند.
عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری ادامه داد: همزمان با استفاده شرکت ها و موسسات دانش بنیان از معافیت های مالیاتی موضوع ماده (۳) قانون، امکان برخورداری آنها از سایر معافیت های مالیاتی مندرج در جدول شماره ۶ اظهارنامه مالیاتی از جمله معافیت های مالیاتی واحدهای پژوهشی، فناوری و مهندسی مستقر در پارک های علم و فناوری نیز فراهم است.
صاحبکار اضافه کرد: معافیت مالیاتی به همه درآمدهای شرکت های دانش بنیان تعلق نمی گیرد و صرفا درآمد ناشی از کالاها و خدمات دانش بنیان مشمول معافیت مالیاتی است؛ لذا مصادیق فعالیت های مربوط به شرکت ها و موسسات دانش بنیان به صورت الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شد که خوشبختانه در بخش استعلام های سامانه اشخاص حقوقی سازمان امور مالیاتی قابل مشاهده و دسترس خواهد بود.
به گفته وی، با استفاده از ابزارهای دولت الکترونیک، سرعت و دقت در فرآیند اعمال معافیت مالیاتی افزایش می یابد. همچنین با ابلاغ رییس سازمان امور مالیاتی، به منظور بررسی دقیق تر، پرونده مالیاتی شرکت های دانش بنیان به گروه های ویژه ارجاع می شود.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :