fanavaran
آخرین اخبار
   
    کد خبر : 223613
    تاریخ انتشار : 4 آبان 1396 10:13
    تعداد بازدید : 340

    پذیرایی ساده با رولت خرما

    رولت خرما یکی از شیرینی هایی است که برای فصل سرما با یک نوشیدنی گرم مناسب است.

    برای تهیه رولت خرما به آرد ۴ پیمانه، نمک، کره، وانیل یک چهارم قاشق چایخوری سرخالی، ادویه معطر (هل یا دارچین)، شکر (پودرشده)،تخم مرغ یک عدد، زرده تخم مرغ یک عدد، شیر یک دوم پیمانه، خرما (درشت فاقد هسته)، مغز گردو (برای وسط خرما)، کنجد سفید یک و یک دوم پیمانه، سفیده تخم مرغ ۲ عدد نیاز دارید. خرما را به طور عمودی شکاف داده و در آن یک چهارم مغز گردو را قرار دهید و دوباره خرما را ببندید. کره نرم و شکر پودرشده را با همزن بزنید سپس تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید. زرده، وانیل و ادویه دلخواه را هم اضافه کنید. وقتی مواد یکدست شد، شیر، آرد و نمک را اضافه کنید و با دست به خمیر شکل دهید. سپس در کیسه فریزر و در یخچال برای نیم ساعت برای استراحت قرار دهید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به ضخامت ۴ میلی متر باز کرده و از خمیر مستطیل هایی به اندازه قطر خرما برش بزنید. خرما را در آن پیچیده و درز را ببندید. سفیده را با چنگال هم زده تا از لختگی درآید. سپس رولت را ابتدا در سفیده زده و بعد در کنجد بغلتانید. سپس در سینی چرب شده بچینید. بعد یک ربع آن را در فر بگذارید. 20 دقیقه در دمای 180 درجه کافی است. 


    نظر شما



    نمایش غیر عمومی
    تصویر امنیتی :